Horoscop zilnic 16 februarie 2021. Balanțele întâmpină un blocaj în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 16 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce impulsuri să iei decizii financiare pripite. În sfera profesională este recomandat să faci pași mici, să nu începi un proiect până nu rezolvi niște tensiuni cu șefii sau cu cei cu care desfășori activitățile. 

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi nu este favorabil negocierilor salariale, deși ai această tendință să rezolvi mai repede o nemulțumire financiară. Mercur, guvernatorul casei banilor, este încă retrograd și nu ați cădea la o înțelegere dacă inițiezi o astfel de solicitare.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un conflict cu un prieten cu care încerci să discuți aspecte importante ale vieții tale și cu care nu rezonezi privind convingerile și idealurile de viață. În altă ordine de idei, în partea a doua a zilei, sari în ajutorul unui apropiat, care are o problemă sentimentală. Suportul tău moral ar putea să-l facă să treacă mai ușor peste o dezamăgire.

 

Rac

 

Posibil să primești niște vești de la o instituție financiară pentru că ai de plată niște impozite sau taxe. Dacă nu te ocupi să plătești datoria, este posibil să te trezești cu blocarea contului bancar, așa că nu amâna și rezolvă situația!

 

Leu

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat perfecționării profesionale, a studiilor, principiilor și sistemului de valori. Preocupările tale vor fi pentru a evita unele tensiuni cu șefii, din cauza mentalităților diferite, și rezolvărea unor chestiuni pe cale pașnică, fără să iei decizii importante.  Totodată, cooperezi cu partenerul și programați o ieșire în weekend.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți trimite impulsuri să cheltui o sumă de bani și chiar să depășești bugetul. Recomandarea este să eviți să achiziționezi ceva ce nu este necesar. Nici negocierile sau încheierea de contracte nu sunt favorabile și ar fi bine să le amâni pe săptămâna viitoare când revine Mercur la mișcarea directă.

 

Balanță

 

Posibil astăzi, când Luna îți traversează sectorul asociat relațiilor și mariajului, să simți un fel de blocaj în sfera afectivă. Deși ai avut destule semnale că relația în care te afli nu este ceea ce cauți și ai continuat să speri, acum începi să-ți dai seama că unele lucruri ar trebui să se schimbe. Nu lua hotărâri acum, ci așteaptă să revină Mercur la mișcarea directă, săptămâna viitoare, pentru că acum  răscolește sfera sentimentală și ești confuza.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile și activitățile de la locul de muncă, însă gândurile tale sunt la problemele pe care le traversezi în viața de familie, în viața de cuplu, unde ar trebui să începi o reconfigurare. Ai nevoie să simți din nou stabilitate.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi activează sfera sentimentală și ai putea să ceri sfatul unui coleg/ă mai apropiat/ă dacă să rediscuți despre situațiile care ți-au influențat relația cu partenerul. Dacă ești părinte, posibil, unele probleme apărute în relația cu copiii, să te apropie mai mult de partener, să te ajute să vă reconectați.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să ceri sfatul unui membru al familiei cu experiență despre direcția ta profesională. Recomandarea acestuia este să nu iei decizii pripite, chiar dacă îți dorești un loc de muncă mai bine plătit și să pui în balanță avantajele și dezavantajele.

 

Vărsător

 

Interesul pentru activitățile intelectuale crește astăzi și deși unele probleme din familie sau care au legătură cu locuința, îți aduc o stare de iritabilitate mare, reușești să-ți îndeplinești sarcinile foarte bine și eviți un conflict cu șefii.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări financiare. Ai acumulat o sumă mai mare de bani, pe care ai vrea să o investești, însă ai o teamă, să nu faci o greșeală și să ai pierderi. Ar fi indicat să nu inițiezi acțiuni riscante, să mai aștepți și să continui să faci economii.

 

related posts

Modifică setările cookies