Horoscop zilnic 16 februarie 2022. Leii au parte de o criză în cuplu sau în relațiile profesionale, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care aduce evenimente în planul sentimental, al copiilor, creativității, valorificării unui talent. Pasiunea poate fi la cote înalte numai dacă vei știi să gestionezi o criză, care poate să apară neașteptat din cauza unor informații sau vești surpriză.

 

Taur


Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe axa familie-carieră și aduce evenimente în planul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, relației cu părinții. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor planuri care privesc spațiul de locuit sau patrimoniul.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe. Se dinamizează axa cunoașterii, a schimburilor de experiență și a relațiilor cu rudele. Posibil unele informații care-ți parvin să te determine să iei niște decizii în planul profesional. Au loc încheieri de etape și rezolvi o serie de chestiuni personale, birocratice.

 

Rac

 

Astăzi are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe casa banilor obținuți din salariu. Totodată se dinamizează axa financiară. Posibil să intervină o criză de natură financiară, să ți se dea peste cap niște planuri financiare. Acum depinde și de harta ta natală, pentru că pot fi și vești bune: măriri de salariu sau suplimentarea veniturilor dintr-o activitate extraprofesională. Atenție însă la propunerile venite de la prieteni!

 

Leu

 

Evenimentul astral de astăzi te vizează în mod direct pentru că Luna Plină se formează în zodia ta. Totodată se dinamizează și axa relațiilor, asocierilor și parteneriatelor. Fenomenul astral poate aduce un succes personal sau profesional, încheierea unei etape profesionale sau personale. Nu este exclusă o criză în cuplu sau în relațiile profesionale, din cauza căreia lucrurile să ia o întorsătură neașteptată.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul subconștientului, al izolării, dar și axa sănătății, a muncii și activităților desfășurate prin intermediul serviciului. Poate să apară o criză la locul de muncă sau primești rezultatul unor analize/investigații. Nu te suprasolicita pentru că este activată axa cardio-vasculară! Pentru a te reechilibra, recomandarea astrelor este să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta ce te ține în loc să progresezi, reflectează la ce te frământă și vei găsi soluțiile.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor. Cum fenomenul astral activează axa sentimentală, nu este exclus să apară și evenimente în viața afectivă și vei face o schimbare, împreună cu partenerul. Este momentul să decideți viitorul relației.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul asociat carierei, activităților profesionale și imaginii. Posibil să înregistrezi un succes profesional, să obții o calificare, rezultate bune la examene, obținerea unei burse de studii, a unei funcții și recunoașterea meritelor.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale, străinătății, convingerilor de viață. Posibil, în urma unui eveniment, a unei situații, să ajungi la o concluzie privind direcția în viață, cea profesională, de familie sau privind relațiile cu rudele, în special cu frații. Poți culege roadele unui proiect sau închei cu succes o etapă de studii, un curs, obții o calificare.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează în sectorul intereselor financiare, al banilor pe care îi poți procura din alte surse decât salariile. Se dinamizează axa financiară și ai șansa să obții venituri mai mari, să administrezi o moștenire, să finalizezi un credit sau să obții o aprobare pentru a accesa un împrumut.


Vărsător


Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor. Posibil să apară o criză în cuplu sau în relația cu un asociat/colaborator. Se poate încheia o relație sau poți trece la următorul nivel al relației.


Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care îți activează sectorul muncii și al sănătății. Fenomenul astral anunță evenimente care au legătură cu proiectele de la serviciu, relațiile cu colegii sau cu șefii. Axa cardio-vasculară este activată, așa că din punct de vedere al sănătății este recomandat să ai grijă și să stai departe de suprasolicitare și stres.

Cele mai tari idei de Valentine's Day!

related posts

Modifică setările cookies