Horoscop zilnic 16 februarie 2023. Balanțele au parte de blocaje în plan sentimental, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 16 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se activează casa carierei și a activităților profesionale, care este susținută de conjuncția dintre Soare și Saturn. Contextul astral aduce responsabilitate și capacitatea de a lua decizii bune pe termen lung în proiectele profesionale.

 

Taur

 

Posibil astăzi să ai niște discuții importante cu șefii sau cu cineva cu putere de decizie. Dai dovadă de multă responsabilitate atunci când te implici într-un proiect nou și vrei să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. De asemenea, s-ar putea să ai niște dialoguri de principii, credințe, sistem de valori, să cauți îndrumare într-o chestiune personală.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să încasezi niște sume de bani dintr-o activitate care nu are legătură cu serviciul. De asemenea, conjuncția dintre Soare și Saturn, guvernatorul casei intereselor financiare, vine să aducă responsabilitate și capacitatea de a lua decizii financiare în acord cu principiile tale.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să decizi, împreună cu partenerul de cuplu, destinația unor sume de bani, pe care aveți intenția să le accesați sub formă de credit pentru o achiziție de o valoare mai mare. De asemenea, s-ar putea să inițiezi și niște discuții mai delicate despre intimitatea și încrederea reciprocă.

 

Leu

 

Astăzi te preocupă sarcinile de la serviciu și încheierea sau perfectarea termenilor unui contract pe termen lung. S-ar putea să existe niște piedici sau amânări, dar într-un final se va încheia și vei fi mulțumită de rezultate.

 

Fecioară

 

Astăzi te preocupă planul afectiv, însă este posibil să ți se dea peste cap niște planuri din cauza unor urgențe la serviciu, care necesită prezența ta sau ore suplimentare peste program. Te ajută și conjuncția care se formează între Soare și Saturn din casa muncii, care-ți aduce multă responsabilitate în activitatea profesională.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții cu familia despre o plecare în afara orașului, organizarea unui eveniment în familie sau niște probleme pe care le-ai întâmpinat în raport cu copiii, dacă ești părinte. S-ar putea să apară niște blocaje și-n sectorul sentimental, dacă ești singură.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să faci deplasări pentru a rezolva niște chestiuni administrative alea casei. Atenție, însă, că este posibil să ai parte de blocaje sau amânări! Pe seară, partenerul te susține într-un demers profesional. Chiar dacă nu ai de gând să schimb în acest moment serviciul, iei în calcul, în perioada imediat următoare, să testezi piața.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să negociezi un contract sau o sumă de bani pentru o colaborare. Și-n planul personal este posibil să iei niște decizii importante, care vizează casa și viața de familie. Dacă ești interesată să începi o activitate pe cont propriu, s-ar putea să ai nevoie de o sumă de bani mai mare.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să ai niște surprize în planul financiar, dacă încerci să deschizi o discuție cu șefii legată de salarizare. Contextul astral din care face Saturn ar putea să aducă o amânare sau un blocaj. Va fi nevoie să ai răbdare, pentru că planeta responsabilității îți va răsplăti munca.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare, să încerci să faci pace cu trecutul. S-ar putea să te implici să rezolvi problemele altora, pentru a putea uita de ale tale. Chiar dacă ziua vine cu provocări la capitolul profesional, Saturn îți aduce susținere, răbdare și multă responsabilitate.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să te consulți cu prietenii, să ceri sfaturi, să găsești unele soluții la chestiuni, care te frământă. Ai nevoie de mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres, dar și de agitația cotidiană. Partenerul îți este suport moral.

related posts

Modifică setările cookies