Horoscop zilnic 16 ianuarie 2020. Peștii trec prin schimbări majore în viață, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 16 ianuarie 2020.


Berbec

Planurile tale legate de un proiect de suflet pot să prindă contur începând de astăzi prin intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în zodia Vărsător, în sectorul care indică prietenii și proiectele pe termen lung. Este important să-ți lărgești cercul de cunoștinte!
 

Taur

Odată cu intrarea lui Mercur în Vărsător, în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale, vei putea să-ți pui în aplicare un plan de viață în carieră. Este important să obții sprijinul șefilor dacă vrei să primești o funcție.
 

Gemeni

De astăzi, Mercur, guvernatorul tău, își face intrarea în zodia Vărsător, în sectorul care indică studiile, sistemul de valori, principii și convingeri asupra vieții. Vei putea să-ți lărgești orizonturile și să-ți pui în aplicare planurile privind obiectivele pe noul an.
 

Rac

De astăzi Mercur își face intrarea în Vărsător, în sectorul care indică banii deținuți în comun cu partenerul, iar preocuparea ta principală va fi dialogul cu partenerul despre posibilitatea accesării unui credit pentru achiziționarea unui imobil.
 

Leu

De astăzi ar fi indicat să fii mai atentă la felul cum comunici cu partenerul de cuplu pentru că Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul prin Vărsător, prin sectorul care indică relațiile și parteneriatele de afaceri. Dacă ești singură, vei fi atrasă de parteneri cu care vei avea compatibilitate intelectuală.

 

Fecioară

De astăzi Mercur, guvernatorul tău, își face intrarea în Vărsător, respectiv în sectorul muncii, semn că vei deveni informată și foarte atentă la detalii în sarcinile pe care le ai la serviciu, iar comunicarea cu colegii va fi foarte bună.
 

Balanță

De astăzi te vei implica mai mult în activități care au legătură cu creativitatea, speculațiile financiare, relațiile cu copiii, deoarece Mercur își face intrarea în Vărsător. Vei fi deschisă dialogului cu persoana iubită să rezolvați unele neînțelegeri și îți poți transforma o pasiune într-o activitate din care poți avea și beneficii financiare.
 

Scorpion

Mercur, planeta comunicării, își face astăzi intrarea Vărsător, în zona familiei, a relației cu părinții, a locuinței. Dacă ai avut până acum neînțelegeri cu unii membri ai familiei, acum se pot rezolva și să ai susținerea lor. Totodată, te poate preocupa mutarea într-o altă locuință.
 

Săgetător

Începând de astăzi Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își face intrarea în Vărsător, în sectorul care indică acumularea de cunoștințe, comunicarea și schimbul de opinii. Îți va fi de ajutor în toate procesele de învățare, dar și în negocieri de contracte sau susținerea unor interviuri, lucrări sau proiecte.
 

Capricorn

De astăzi Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își face intrarea în Vărsător în sectorul care indică finanțele. Vei putea să închei un contract de colaborare pentru suplimentarea veniturilor și să-ți valorifici potențialul, pentru că vei știi să negociezi.
 

Vărsător

Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în casa personalității și te va ajuta în următoarea perioadă în afirmarea ideilor și în negocieri. Vei acumula mai ușor cunoștințe și vei fi interesată de conversații în care să împărtășești și interlocutorilor ceea ce știi.
 

Pești

De astăzi Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în Vărsător, în sectorul care indică izolarea, meditația, introspecția și subconștientul. Urmează o perioadă în care vei reuși să te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine doar dacă alegi să abordezi pozitiv aspectele.


 

related posts