Horoscop zilnic 16 ianuarie 2021. Scorpionii au probleme în familie, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 16 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, îți revin amintiri din trecut, legate de prieteni, de momentele importante din viața voastră, te uiți pe fotografii și ești nostalgică. Îți lipsește viața socială, interacțiunea cu oamenii, petrecerile și mai ales excursiile sau concediile cu prietenii.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți activează casa prietenilor și este posibil să întâmpini unele probleme. Pot să apara dezamăgiri sau anumite proiecte în care ești implicată să nu meargă așa cum ți-ai dorit și să te îngrijoreze acest lucru.

 

Gemeni

 

Se pare că ziua de astăzi vine la pachet cu oportunități de afirmare în planul profesional, unde te descurci de minune în pregătirea unui proiect. În relația cu partenerul de cuplu pot să existe surprize neașteptate, mai ales dacă flirtezi cu cineva din străinătate.

 

Rac

 

Realizezi, astăzi, că oricât ai încerca să schimbi cursul lucrurilor, nu poți și că ceea ce ți se întâmplă depinde de voința divină. Posibil să-ți reconfigurezi planurile de viitor și să iei niște decizii pe care nu credeai că le vei lua vreodată.

 

Leu

 

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să-ți urmezi intuiția dacă vrei să faci niște investiții financiare. Vor exista dialoguri cu partenerul legate de finanțele sau bunurile pe care le dețineți în comun.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile parteneriale, pentru relațiile cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Este posibil să încerci să te implici într-o dispută dintre doi prieteni sau doi colegi, să încerci să găsești o cale de a-i împăca și a-i face să înțeleagă că ambii au greșit unul față de celălalt.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să apară ceva neprevăzut la serviciu și să fii nevoită să lucrezi. Ești nemulțumită că ți s-a dat peste cap programul, însă nu ai încotro și trebuie să te adaptezi. În partea a doua a zilei, apare o surpriză și în sfera sentimentală, de data aceasta plăcută.

 

Scorpion

 

Problemele apărute în familie sau în relația cu copiii, îți cam strică astăzi buna-dispoziție și nu reacționezi tocmai bine. Poate și pentru că apar și cheltuieli neprevăzute. În cazul în care ți-ai oferit ajutorul, primești o sumă de bani de la cineva mai în vârstă din familie.

 

Săgetător

 

În prima parte de zi, ești presată de timp pentru că ai de făcut niște deplasări, care apar neașteptat. În partea a doua a zilei, configurația astrală îți aduce preocupări gospodărești. Posibil niște rude să te anunțe că vin în vizită și vei fi contra timp să pregătești totul.

 

Capricorn

 

Sfera sentimentală ar putea să te preocupe astăzi și relația cu partenerul, mai ales dacă de la o săptămână încoace revin unele probleme nelămurite. Exprimarea sentimentelor, dialogul sincer și deschis ar putea ajuta. Micile nemulțumiri din sfera profesională sau din alte cauze vă pot afecta relația, dacă nu reușiti din timp să gestionați o criză.

 

Vărsător

 

Astăzi îți faci un bilanț financiar sau poate ai încasat de curând o sumă de bani și încerci să reduci cheltuielile, astfel încât să pui și niște bani deoparte.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna, care reprezintă inconștientul și emoția și care se află în semnul nașterii tale, îți aduce trăiri confuze, emoții contradictorii. Vrei să-ți înțelegi propriile sentimente și trăiri lăuntrice și vei sta mai mult izolată, cu frământările tale legate de direcția pe care vrei să o urmezi în carieră. 

Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

related posts

Modifică setările cookies