Horoscop zilnic 16 iulie 2021. Fecioarele se vindecă de o rană sentimentală, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 16 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, își începe mișcarea retrogradă prin Berbec și până pe 19 decembrie va opera în favoarea ta, dacă îți vei revizui atitudinea vis-à-vis de cei cu care interacționezi. Totodată, o serie de decizii luate în ultimul an vor fi analizate și schimbate.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și introspecției. Așadar, urmează o perioadă, în care vei reflecta la viața ta de până acum. Poți lăsa în urmă trecutul și să te vindeci de o rană sentimentală, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, veți reevalua împreună direcția spre care vă îndreptați.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, prin sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le freceventezi și planurilor de viitor. Până pe 19 decembrie vei relua unele dintre relațiile de prietenie sau dacă ai greșit față de unii dintre prieteni, acum ai ocazia să-ți revizuiești atitudinea și comportamentul.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 19 decembrie, Chiron, micul înțelept, traversează zodia Berbec în mișcare retrogradă, prin sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului profesional. Urmează o perioadă în care vei avea ocazia să reevaluezi posibilitățile de avansare în carieră sau schimbarea direcției profesionale.

 

Leu

 

Sectorul principiilor, credințelor, sistemului de valori, perfecționarea profesională va intra într-o etapă de revizuire și reevaluare a planurilor tale personale. Așadar, până pe 19 decembrie, ai timp să corectezi și să schimbi direcția, dacă simți că evenimentele din ultimul an nu s-au derulat conform așteptărilor tale.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, prin sectorul banilor și bunurilor provenite din moșteniri, credite, avantaje materiale sau resursele deținute în comun cu partenerul de cuplu. Așadar, până pe 19 decembrie, urmează o perioadă în care trebuie să-ți reevaluezi situația financiară, să faci o strategie de returnare pe termen lung.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, prin sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Așadar, până la finalul anului se vor reedita niște evenimente și va trebui să lămurești o situație în cuplu. Dacă ai suferit, acum vei putea să te vindeci de o rană sentimentală.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, prin sectorul muncii și va începe să-ți atragă atenția privind nemulțumirile acumulate de o perioadă bună de timp. Așadar, până pe 19 decembrie, vei reevalua situația profesională și dacă se vor menține unele nereguli sau încurcături, care nu-ți aduc decât neplăceri, atunci vei căuta să schimbi direcția profesională.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, prin sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului. Până la finalul lui decembrie se pot redeschide niște răni sentimentale, dar vei fi ajutată să treci peste aceste momente dificile și nu vei lăsa să-ți influențeze viața afectivă.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă prin sectorul vieții de familiei. Posibil, până pe 19 decembrie, să reapară unele dispute familiale, probleme legate de casă sau de administrarea patrimoniului. Așadar, vei începe o reevaluare și vei fi ajutată să-ți vindeci niște răni legate de relația cu părinții, de trecut, de copilărie.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă prin sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor și relațiilor cu frații. Posibil, până pe 19 decembrie, să descoperi că ai luat niște decizii bazate pe informații eronate și va trebui să reevaluezi aceste situații, mai ales în relația cu rudele, în special cu frații.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Chiron, micul înțelept, intră în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, prin sectorul financiar. Așadar, până pe 19 decembrie, revin în actualitate niște decizii financiare eronate, pe care va trebui să le îndrepți.

 

related posts

Modifică setările cookies