Horoscop zilnic 16 iulie 2022. Balanțele își fac planuri de vacanță, Leii ar putea primi o sumă de bani


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 16 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să privești cu mai multă maturitate relația de cuplu în care te afli și să-ți dorești să îndrepți unele lucruri, pentru a fi de durată. Totodată, ești preocupată de familie și de găsirea unor soluții privind administrarea unui imobil, o tranzacție imobiliară sau rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu părinții. Te va ajuta conjuncția Soarelui cu Mercur din sectorul vieții de familie.

 

Taur

 

Contextul astral îți susține comunicarea și rezolvarea unor chestiuni, care privesc proiectele de viitor sau relațiile cu unii prieteni sau persoane cu care colaborezi. De asemenea, registrul astral te ajută să-ți faci ordine în relații, să abordezi constructiv unele chestiuni personale.

 

Gemeni

 

Conjuncția dintre Mercur, guvernatorul tău, și Soarele din casa banilor, te susține în negocieri salariale. Poți primi mai multe propuneri de colaborare, așa că ai de unde alege. Din punct de vedere relațional ești ajutată din astral să-ți dai seama ce așteptări ai în relație. S-ar putea să ai niște revelații, să privești cu alți ochi relația cu partenerul.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște revelații despre cum să abordezi unele chestiuni în familie, care privesc casa, relațiile cu rudele, în special cu părinții. Conjunția Soarelui cu Mercur din casa personalității îți aduce soluții, îți susține comunicarea și-ți stimulează abilitățile intelectuale.

 

Leu

 

Astăzi îți pot veni niște ajutoare financiare sau să ți se stabilizeze situația financiară, să primești o sumă de bani sau să administrezi banii mult mai bine, mai rațional și cu mai multă responsabilitate. Și comunicarea este bine susținută și ai succes într-o negociere.

 

Fecioară

 

Situația la locul de muncă este mai complicată, pentru că s-au întâmplat mai multe evenimente neprevăzute. Șefii îți pregătesc sarcini sau responsabilități noi pentru următoarea perioadă. Acum nu știi dacă să te bucuri că ești apreciată și se pot baza pe tine, pentru că din punct de vedere financiar nu ai avut nicio discuție.

 

Balanță

 

Astăzi îți faci planuri de vacanță, pentru că ai nevoie să te rupi câteva zile de toată agitația de la serviciu, dar și de evenimentele din familie, care ți-au adus unele surprize neașteptate și ți-au dat planurile peste cap. Din punct de vedere al sănătății ești mai vulnerabilă, așa că ar trebui să ai mai multă grijă, să te detașezi de factorii de stres.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări financiare, pentru că-ți dorești stabilitate, iar planetele te vor ajuta, în special Saturn, care vine cu maturitate și responsabilitate în administrarea sumelor pe care le deții. Posibil să investești și-n casă sau să-ți ajuți părinții cu o sumă de bani.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu soluții financiare la o chestiune locativă sau care privește viața de familie, cheltuielile casei, administrarea patrimoniului. Totodată, aspectul armonios dintre Venus, din casa relațiilor, cu Saturn din casa comunicării și negocierilor, ar putea să-ți facă ordine în relațiile personale sau profesionale, dar și mai multă responsabilitate.

 

Capricorn

 

Conjuncția dintre Soare și Mercur din zodia Rac, din casa relațiilor îți poate aduce dialoguri constructive cu partenerul de cuplu, legate de planurile de viitor și de administrarea banilor pe care îi dețineți împreună, mai ales dacă intenționați să achiziționați ceva de o valoare mai mare.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce stabilitate în sfera sentimentală și mai multă responsabilitate în abordarea chestiunilor care privesc relația de cuplu. Și din punct de vedere financiar decizi să reduci cheltuielile, să fii mai responsabilă cu banii și cheltuirea acestora. 

 

Pești


Astăzi cu Luna în semnul nașterii tale, te simți mai sensibilă decât de obicei și empatizezi mai mult cu cei care au nevoie de un sfat sau de susținere emoțională. De asemenea, Saturn din casa frământărilor interioare și a trecutului face un aspect armonios cu Venus din casa familiei, așa că s-ar putea să cooperezi într-o chestiune de familie, să te implici mai mult. Ai susținerea partenerului de cuplu.

related posts

Modifică setările cookies