Horoscop zilnic 16 iunie 2021. Capricornii își fac griji pentru o problemă de sănătate, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 iunie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ești eficientă și organizată la locul de muncă, dar și acasa în treburile gospodărești. Ai chef de schimbări și nimeni nu-ți poate sta în cale. Plină de entuziasm, îi angrenezi și pe colegi într-un proiect, care-ți aduce responsabilități noi. Și în cuplu ai nevoie de un nou început.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, pentru relațiile cu copiii, dacă ești părinte sau pentru relațiile de prietenie. Chiar dacă-ți este greu să te împarți în mai multe direcții, vei căuta să mulțumești pe toată lumea. În relația de cuplu sunt câteva aspecte neclare, dar prin petrecerea timpului împreună vei face ca lucrurile să se îndrepte.

 

Gemeni

 

Te preocupă chestiunile gospodărești și există posibilitatea să te cerți cu unul dintre membrii familiei ori cu cineva apropiat. La serviciu ești organizată, este nevoie să-ți păstrezi calmul și să te concentrezi, pentru că ai un termen limită într-un proiect. În planul sentimental, îți surâde norocul, iar dacă sufletul pereche există în viața ta, relația devine mai strânsă.

 

Rac

 

Sectorul comunicării, gândirii și dezbaterilor este astăzi activat și ajungi să fii implicată în tot felul de discuții la locul de muncă, care nu-ți fac plăcere. Accepți niște lucruri chiar dacă diferă de principiile tale. Nu este o zi bună pentru negocieri, așa că ar trebui amânate.

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să ai de rezolvat niște chestiuni financiare, să faci niște plăți și să cauți surse pentru a le achita. În cazul în care ai cheltuit mai mult decât este necesar pe distracție, realizezi că trebuie să faci mici economii pentru a pleca în concediu.

 

Fecioară

 

Atenție la cum comunici astăzi cu partenerul de viață sau cu superiorii, pentru că există riscul să nu te faci înțeleasă, să fii prea critică și să dai sfaturi care nu se potrivesc cu situațiile date. În relația cu partenerul de cuplu te nemulțumesc niște chestiuni care au legătură cu casa, spațiul de locuit și chestiunile gospodărești.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat universului interior și nu vei avea dispoziție de socializare, ci mai mult de introspecție sau de meditație. Ai grijă cum interacționezi la serviciu cu colegii, pentru că este posibil ca lucrurile să se complice din cauza unor acuzații nefondate pe care le îndrepți asupra lor.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor. O parte din timpul tău îl vei rezerva sferei profesionale și întâlnirii cu prietenii, în detrimentul petrecerii timpului cu partenerul de cuplu. Gândește-te și aranjează lucrurile în așa fel încât să împaci pe toată lumea!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru imaginea și aspectele vieții profesionale, așa că ar trebui să acorzi o atenție mai mare detaliilor și organizării, fiindcă Luna traversează zodia Fecioarei. Cum Mercur este retrograd, este posibil să-ți scape anumite detalii, iar colaboratorii, asociații sau cei cu care desfășori activități să-ți atragă atenția.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară și chiar este posibil să primești o sumă de bani de la cineva din familie sau dintr-o activităte extraprofesională. În partea a doua a zilei, îți faci griji pentru cineva apropiat, care are o problemă de sănătate sau la locul de muncă.

 

Vărsător

 

Posibil să realizezi, astăzi, că ai luat niște decizii financiare greșite și va trebui să le îndrepți sau să te organizezi mai bine atunci când gestionezi sumele pe care le deții. În planul sentimental, apare o problemă și îi faci reproșuri partenerului de cuplu privind atenția pe care nu o primești din partea acestuia.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat mariajului și parteneriatelor și s-ar putea să treci printr-un conflict cu perechea ta, din cauza unor chestiuni, care apar în familie, vești care vă iau prin surprindere. Îi reproșezi acestuia că nu se implică în viața de familie și de faptul că te aștepți să te bazezi mai mult pe ajutorul lui. Traversezi o perioadă în care ai o mai mare nevoie de înțelegere în cuplu.

 

Prințul Harry vrea pace cu Regina!

related posts

Modifică setările cookies