Horoscop zilnic 16 iunie 2022. Capricornii singuri au șansa să-și găsească jumătatea, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 16 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai grijă, astăzi, dacă trebuie să negociezi un contract, pentru că este posibil să lași mult de la tine, să fie doar în favoarea celeilalte părți! Ești dispusă să te sacrifici și-n relație sau să lași pe alții să aibă câștig de cauză într-o situație. În ce privesc relațiile cu șefii, s-ar putea să se iște niște conflicte, pentru că ți se impun niște lucruri cu care nu ești de acord.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru imaginea ta publică, mai ales dacă trebuie să susții un interviu, să prezinți o lucrare în fața unei comisii. Ai emoții, dar sunt constructive. În relațiile cu prietenii este posibil să lași de la tine, să împrumuți o sumă de bani, pe care știi să nu o vei recupera curând. Totodată, te gândești la o datorie mai veche pe care nu ai achitat-o nici tu și este momentul să cauți soluții pentru a o returna.

 

Gemeni

 

Astăzi, este posibil să fii dezamăgită de unele decizii pe care le iau șefii. Chiar dacă nu ești de acord, nu reacționezi, pentru că ai nevoie să obții un acord într-un proiect nou la care lucrezi. Totodată, te preocupă situația banilor, pe care îi poți împrumuta sau obține sub formă de credit, pentru o vacanță.

 

Rac

 

Principiile, după care te ghidai până acum, se schimbă ușor-ușor, din cauza unor evenimente, care au avut loc în sfera profesională și care te-au afectat. Ai realizat că liniștea și confortul tău emoțional sunt mai importante decât banii pe care îi câștigi, așa că vei pune stop la o situație în sfera profesională. Partenerul te susține să faci o schimbare și decideți împreună să-ți iei și câteva săptămâni de vacanță până vei începe un proiect/ job nou.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu rezolvări la locul de muncă în ce privesc niște sarcini mai vechi. Din punct de vedere financiar nu ești mulțumită de banii pe care îi câștigi, însă amâni un dialog cu șefii, pentru că simți că nu este momentul. 

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu mai multe deplasări, pentru a rezolva diverse chestiuni în scop personal sau al copiilor, dacă ești părinte. Totodată, poți discuta cu partenerul de cuplu despre pregătirea unei vacanțe. 

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă casa, familia, cheltuielile pentru aprovizionare și relațiile cu membrii familiei, în special cu părinții sau rezolvarea unor chestiuni patrimoniale. S-ar putea să te ocupi să intri în posesia unor bani sau bunuri provenite de la familie sau unul dintre părinți să-ți propună să devii administrator al unor bunuri.

 

Scorpion

 

Dialogurile pe care le inițiezi, astăzi, împreună cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități îți pot aduce niște beneficii în planul personal, relațional sau profesional. Este o zi favorabilă încheierii sau discutății unor contracte importante.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi câștigi și pentru cheltuielile pe care le ai de făcut în perioada următoare. În planul relațional s-ar putea să ai parte de emoții profunde și de evenimente, care să schimbe cursul planurilor tale.

 

Capricorn

 

Traversezi o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, petrecerii timpului într-un mod plăcut cu partenerul sau cu persoanele dragi, așa că nu-ți rămâne decât să cauți metode de relaxare. Dacă ești singură, iese soarele și pe strada ta și ai toate șansele să cunoști o persoană de care să te simți atrasă la un eveniment la care participi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu planuri pentru o călătorie în străinătate sau pentru a lămuri unele situații la serviciu, printr-un dialog cu șefii. În planul personal este posibil să te pună pe gânduri acțiunea sau atitudinea partenerului într-o anumită situație.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să te sfătuiești cu unul dintre prieteni în ce privește o situație apărută în familie, în relația cu părinții, privind administrarea unor bunuri. Ești dezamăgită de turnura pe care o iau unele evenimente și decizi să nu-ți afecteze relația cu partenerul de cuplu.

 

related posts

Modifică setările cookies