Horoscop zilnic 16 mai 2018. Racii au parte de o zi excelentă. Vezi ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 15 mai 2018.


BERBEC
 
Vrei neapărat să îți schimbi stilul de viață și să reușești să dai jos câteva kilograme, dar nu găsești motivația necesară pentru a face acest pas și pentru a renunta la obiceiurile care te-au adus în acest punct.
 
TAUR
 
Ai standardele mult prea ridicate, iar asta îi sperie pe toți potențialii parteneri. Dacă vrei să începi o relație, încearcă să ai mai multă răbdare și să nu pui etichete după o singură întâlnire.
 
GEMENI
 
Te afli la o răscruce de drumuri și trebuie să alegi în ce direcție pornești. Nu te grăbi, pune în balanță avantajele și dezavantajele și abia apoi ia o decizie. Viitorul tău se poate schimbă în funcție de ceea ce alegi să faci.
 
RAC
 
Ai parte de o zi reușită, iar cineva reușește să ți-o facă și mai frumoasă pentru că îți face un cadou neașteptat. În plus, găsești și un antrenor care să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.
 
LEU
 
Lecția pe care o vei învăța astăzi este să nu te mai compari în mod obsesiv cu ceilalți pentru că nu îți face bine. Ba din contra, ajungi să ai stări depresive și să fii nemulțumită de tine.
 
FECIOARĂ
 
Pregătește-te să faci față acestei zile pentru că vei primi mai multe vești proaste. Înarmează-te cu forță și răbdare pentru a trece cu bine de orice obstacol îți va ieși astăzi în cale.
 
BALANȚĂ
 
Astăzi descoperi adevărata față a unei persoane pe care o admirai și vei fi extrem de dezamăgită. Încearcă să nu te mai lași influențată de aparențe și să nu mai spui oricui cele mai mari secrete ale tale.
 
SCORPION
 
Productivitatea ta este la cote minime astăzi și taskurile nu mai pot fi amânate. Dacă nu te descurci singură, cere ajutorul unui coleg sau bea mai multă cafea pentru a te energiza.
 
SĂGETĂTOR
 
Încearcă să eviți schimbările de look astăzi pentru că nu vor fi unele reușite. Dacă aveai programare la salon, mai bine o amâni pentru că hairstylistul te va dezamăgi, nu va reuși să îți satisfacă dorințele.
 
CAPRICORN
 
Ți s-au aprins călcâiele după un coleg și astăzi reușeșți să socializezi mai mult cu el încât să descoperi că aveți multe lucruri în comun. Perseverează și nu este exclus să ajungeți să formați un cuplu în viitorul apropiat.
 
VĂRSĂTOR
 
Astăzi culegi roadele eforturilor depuse în ultima perioada, așa că te simți mai bine ca oricând. Moralul este la cote ridicate și ești o încântare pentru cei din jur pentru că le transmiți și lor bună ta dispoziție.
 
PEȘTI
 
Deși se spune că ar trebui să conteze mai mult interiorul unei persoane și nu aspectul fizic, astăzi vei reuși să faci impresie bună datorită modului în care arăți. Rămâne la latitudinea ta să demonstrezi că exteriorul este frumos completat de o personalitate fenomenală.

related posts

Modifică setările cookies