Horoscop zilnic 16 mai 2020. Racii se confruntă cu evenimente neașteptate, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 16 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec
După o săptămână stresantă, astăzi, nivelul tău de energie este scăzut, iar starea ta nu este prea bună, în sensul că nu ai dispoziție decât să stai retrasă, liniștită, să citești o carte sau să te uiți la un serial. Sfatul astrelor este te înconjori de oameni optimiști pentru a ieși din această stare!

Taur
Ești dezamăgită de traiectoria pe care o ia un proiect în care ai pus mult suflet. Toate aceste lucruri se pot răsfrânge și asupra relației sentimentale și să ai probleme de relaționare cu partenerul de cuplu. Cel mai bine este să încerci să reinstalezi armonia și să vă sprijiniți unul pe celalalt.

Gemeni
Posibil astăzi să fii dezamăgită de cei cu care lucrezi sau cu care ai proiecte în derulare. Ți-este foarte greu să ajungi la un consens și cu partenerul de cuplu, însă trebuie să nu lași problemele de la serviciu să vă afecteze relația.

Rac
Posibil astăzi să apară unele evenimente neașteptate, din cauza cărora să ajungi la o situație conflictuală cu partenerul. Dacă vrei să achiziționezi ceva, verifică înainte de mai multe ori, pentru că este posibil să realizezi, mai târziu, că nu corespunde standardelor tale.

Leu
Dacă ești nevoită să lucrezi astăzi, află că or să apară tot felul de probleme în gestionarea situației și conflicte între colegi. Pentru a nu-ți afecta sănătatea, ar fi bine să ignori ce se întâmplă, iar dacă găsiți o abordare comună, lucrurile se vor rezolva de la sine.

Fecioară
Posibil astăzi să fie tensiuni între tine și partener, poate din cauza unor chestiuni legate de copii, dacă sunteți părinți, sau din cauza unor probleme de ordin domestic. Sfatul astrelor: dacă lucrurile degenerează în conflicte, ar fi bine să evitați dialogurile în contradictoriu și să lăsați pe altă dată rezolvarea lor, atunci când veți fi mai calmi.

Balanță
Provocările de la locul de muncă continuă, semn că nici astăzi nu ai parte de o zi liniștită. Chiar dacă ai colegi care mai mult încurcă lucrurile, norocul tău este că ai și colegi care te ajută să ieși din unele situații limită.

Scorpion
Starea ta de astăzi va depinde de cum se desfășoară evenimentele în sfera sentimentală. Așadar, setează-ți de dimineață o dispoziție optimistă și nu lăsa nimic să-ți strice cheful de viață. Ai mult de lucru pentru a termina un proiect, o lucrare sau te pregătești pentru un examen important.

Săgetător
Diferețele de mentalitate dintre tine și membrii mai în vârstă ai familiei ar putea să iasă astăzi în evidență și să ducă la unele dispute. Dacă ești deschisă comunicării, vei vedea, într-un final, că viziunile voastre nu sunt chiar atât de diferite și că puteți ajunge la un numitor comun.

Capricorn
Nu prea ești caracterizată de optimism și acest lucru se va vedea astăzi. Mai mult de atât, vei fi dezamăgită de unele persoane din viața ta și nu vrei să mai treci cu vedea unele lucruri. Caută și fă-ți viața mai ușoară, mai frumoasă și nu mai pune la suflet orice nimic!

Vărsător
Îți parvin astăzi unele vești cu privire la salarizare sau la activitățile de la locul de muncă. Ești confuză și-ți faci unele probleme cu privire la banii pe care te poți baza în viitor. Vor exista momente în care lucrurile nu vor evolua în direcția pe care ai intuit-o, dar nu trebuie să îți faci încă griji.

Pești
Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și face un aspect cu Neptun, guvernatorul tău, așa că te îndeamnă la visare, întrajutorare, meditație și nu în ultimul rând, vei reflecta asupra consecințelor actelor tale. Nu te lasă totuși afectată de frământări interioare și petrece ziua într-un mod plăcut alături de cei dragi!

Oraşul în care oamenii circulă cu tancul - Trending Review cu Daragiu - Episodul 29

related posts