Horoscop zilnic 16 mai 2021. Săgetătorii au o zi pasională în plan sentimental, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 16 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Atenția ta va fi îndreptată, astăzi, spre casă, activitățile curente și relațiile cu rudele, în special cu părinții, cu care pot exista confruntări. Ar trebui să dai dovadă de înțelepciune și calm în relațiile familiale, chiar dacă se prefigurează schimbări bruște pentru care nu ești pregătită.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi nu este favorabil comunicării, negocierilor, întâlnirilor sau deplasărilor. Posibil dialogul sau atitudinea unei persoane din anturaj să te deranjeze și să dai niște replici dure, fără să te intereseze consecințele. Și cu rudele, frații, vecinii poți avea dispute sau dacă pleci la drum, să ai neplăceri în trafic.

 

Gemeni

 

Preocuparea ta principală de astăzi va fi administrarea banilor. Cauți un echilibru între sumele pe care le câștigi și cheltuielile curente. Faci un plan pe termen lung și încerci să faci niște economii. În partea a doua a zilei, atenție la relațiile cu prietenii, care pot deveni conflictuale!

 

Rac

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și beneficiezi de intuiție într-o situație apărută în familie. Reușești să aplanezi un conflict major. În schimb, în relația cu partenerul de cuplu, reacționezi agresiv într-o chestiune care vizează casa, spațiul de locuit sau treburile gospodărești.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să nu te afli în cea mai bună formă a ta și să refuzi o invitație de a ieși în oraș. Preferi să stai acasă, să te odihnești, să citești sau să urmărești un serial. Nivelul tău de energie este scăzut și simți nevoia să te reechilibrezi, departe de agitația cotidiană.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de prietenie, pentru planurile pe termen lung, dar și pentru relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Posibil să apară unele nemulțimiri în relația cu aceștia și să reacționezi la tot ce consideri a fi o depășire a măsurii.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru imaginea și statutul tău personal, dar și pentru situațiile neplăcute care au avut loc la serviciu în ultima perioadă. Încerci să iei niște decizii, iar partenerul care te susține, ar putea veni cu unele soluții, pe care le analizezi. Atenție, că evenimentele care se desfășoară la locul de muncă ar putea să-ți afecteze relația cu partenerul, dacă nu reușești să delimitezi viața profesională de cea personală!

 

Scorpion

 

De obicei reacționezi pe măsură, atunci când ai confruntări directe, însă astăzi, decizi să stai departe de o situație incomodă de la locul de muncă. Principiile tale nu se potrivesc cu principiile celor cu care lucrezi și realizezi că nu merită efortul de a încerca să-ți convingi colegii de unele propuneri.

 

Săgetător

 

Preocuparea ta principală de astăzi este administrarea unor fonduri financiare pe care le deții cu partenerul de cuplu sau pe care le administrezi pentru cineva din familie. În planul sentimental este o zi pasională, în care-ți exprimi mai mult afecțiunea pentru perechea ta.

 

Capricorn

 

Chiar dacă ziua se anunță conflictuală la capitolul parteneri de afaceri, colaboratori și partener de cuplu, contextul astral trimite și ajutoare. Astfel, prin comunicare și diplomație reușești să redirecționezi energia într-o situație care să fie în favoarea ta.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei aduce preocupări pentru sarcinile de la locul de muncă, dar și pentru chestiunile gospodărești. Vei avea inspirație într-o situație la serviciu, care se poate transforma într-un conflict cu un coleg sau un șef. În planul sănătății, ar putea să apară unele disfuncții organice din cauza excesului alimentar.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru relația cu persoana iubită, cu copii, dacă ești părinte, dar și pentru modalități de petrecere a timpului într-un mod plăcut cu cei dragi. Posibil să resimți oboseala acumulată din timpul săptămânii și să fii puțin iritată, însă vei reuși să nu strici ziua. Bucură-te de o zi alături de cei dragi!

 

Din culisele meseriei de stewardesa - Trending Review cu Daragiu - episodul 67

 

related posts

Modifică setările cookies