Horoscop zilnic 16 mai 2022. Capricornii ar putea transforma brusc o relație de prietenie în una de iubire, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 16 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care-ți va activa sectorul intereselor financiare, a moștenirilor, resurselor comune deținute împreună cu partenerul, creditele, datoriile, dar și banii proveniți din alte surse decât salariile. Și sectorul intimității și transformărilor profunde este activat. Se anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în domeniile enumerate. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce surprize și evenimente neașteptate în planul financiar, dar și oportunități de a face o schimbare în relație.

 

Taur

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care-ți va activa sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale și care poate anunța încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale/profesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună nu sunt excluse răsturnări de situație sau evenimente bruște și neașteptate în planul relațiilor. Pot avea loc schimbări importante, încheierea unei relații, trecerea la un alt nivel al relației sau se deschide un drum spre o nouă relație.

 

Gemeni

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care-ți va activa sectorul muncii și sănătății și care poate anunța încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind o schimbare de  direcție profesională. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună nu sunt excluse răsturnări de situație și surprize neașteptate. În ce privește sănătatea, este recomandată o mai mare atenție, odihnă și detașarea față de toți factorii de stres.

 

Rac

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care-ți va activa sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor, creativității, valorificării unui talent. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună nu sunt excluse surprize neașteptate. Emoțiile și trăirile profunde ar putea să te ducă spre o nouă relație intensă. Totodată, este posibil să afli că vei deveni părinte.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în planul familial sau care privesc spațiul de locuit, administrarea unor bunuri imobiliare. Posibil să trăiești mai intens perioada aceasta și să fii mai sensibilă din punct de vedere emoțional.

 

Fecioară

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care-ți va activa sectorul comunicării, gândirii, învățării, informațiilor, cunoașterii și vine cu încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind perfecționarea profesională, acumularea de informații. Totodată, pot să vină vești neașteptate de la drum, din străinătate, de la rude. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate să schimbe cursul unor evenimente, care au legătură cu relația cu frații, rudele apropiate.


Balanță


Astăzi se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care va activa sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie sau activități extraprofesionale. Pot avea loc încheierea unor etape sau să intri în posesia unor sume importante de bani, de la familie sau din alte surse. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce schimbări importante în planul banilor, așa că nu-ți face planuri, pentru că este posibil să se schimbe la 180 de grade!

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în special, pentru că Luna Plină se formează întocmai în casa identității tale și anunță încheierea unor etape sau culegerea roadelor unor demersuri personale, relaționale, profesionale. Eclipsa de Lună care o însoțește poate să aducă surprize și evenimente neașteptate în planurile tale. Poți înregistra un succes sau poți elimina din viața ta ce te ține în loc să evoluezi.

 

Săgetător


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care îți activează casa asociată subconștientului, izolării, introspecției, frământărilor interioare, trecutului și aduce încheieri de etape. Ești invitată să-ți faci un bilanț și să renunți la ce nu te mai reprezintă. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate și apariția unor persoane din trecut în viața ta. Axa sănătății este și ea activată, așa că recomandarea astrelor este să ai grijă și de sănătate.


Capricorn

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Scorpion, care îți activează sectorul proiectelor, planurilor de viitor, prietenilor, grupurilor de apartenență și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor proiecte relaționale/profesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, care dinamizează și axa sentimentală, fenomenul astral poate aduce surprize și răsturnări de situație într-o relație de prietenie, care se poate transforma brusc într-o relație de iubire.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal, unde pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce surprize și răsturnări de situație, evenimente care pot schimba parcursul profesional, obținerea unei funcții sau schimbarea statutului personal.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul asociat perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, credințelor și principiilor de viață, unde pot avea loc de schimbări de direcție profesională, încheieri de etape, schimbări în credințele și viziunea despre viață. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce răsturnări de situație în sistemul de valori, prin renunțarea la unele principii care nu te mai reprezintă.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies