Horoscop zilnic 16 mai 2023. Gemenii pot începe o relație amoroasă cu un bărbat din trecut, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 16 mai 2023. 
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral al zilei de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, pe care o va traversa timp de un an și va aduce oportunități de dezvoltare și șanse în planul financiar de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale.

 

Taur

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv în casa personalității, pe care o va traversa timp de un an. Este un moment favorabil unor noi începuturi, și ai șansa să începi o relație nouă, o afacere, un job, o formă de învățământ, să-ți schimbe casa și viața.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv în sectorul frământărilor interioare, subconștientului, trecutului, pe care îl va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, în urma unei introspecții s-ar putea să închei o relație/un parteneriat care nu mai funcționează. Pe de altă parte, poți începe o relație cu cineva din trecut după ce-ți faci un bilanț.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv pe sectorul prietenilor, vieții sociale, grupurilor de apartenență, proiectelor și planurilor de viitor, pe care îl va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul casei muncii, marele benefic poate să aducă proiecte noi, o viață socială bogată, lărgirea cercului de cunoștințe, dar și dezvoltare profesională prin intermediul grupurilor și activităților de pe urma exercitării profesiei.

 

Leu

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv în casa carierei și reputației profesionale, pe care o va traversa timp de un an. Marele benefic aduce oportunități de dezvoltare din punct de vedere profesional, obținerea unei funcții sau a unei poziții într-o echipă nouă. De asemenea, Jupiter poate aduce succes într-un demers care are legătură cu străinătatea sau dezvoltare prin valorificarea unui talent.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv în casa studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, filosofiei de viață și credințelor, pe care o va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, este posibil ca marele benefic să aducă oportunități de dezvoltare profesională prin partener, lărgirea orizonturilor într-o călătorie, care să-ți schimbe principiile, dar și perspectiva asupra vieții.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv prin  sectorul financiar și al intimității, pe care îl va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul casei comunicării, marele benefic aduce oportunități financiare de dezvoltare prin negocieri, prin parteneri de afaceri sau din alte surse de venit decât salariile.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, în casa relațiilor și parteneriatelor, pe care o va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul casei financiare, dar și a stimei de sine, a valorilor, marele benefic aduce oportunități de dezvoltare prin partener sau prin partenerii de afaceri, mai multă încredere în forțele proprii. 

 

Săgetător

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv în sectorul muncii și sănătății, pe care îl va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul tău, marele benefic va aduce oportunități de dezvoltare la locul de muncă, privind începerea unei activități independente.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv în sectorul sentimental, pe care îl va traversa timp de un an. Marele benefic aduce oportunități de dezvoltare și șanse în planul iubirii, creativității, valorificării unei pasiuni. Dacă îți dorești un copil, poți afla în perioada următoare că vei deveni părinte.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv în sectorul vieții de familie, pe care îl va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul planurilor de viitor, va aduce oportunități de dezvoltare prin familie. De asemenea, este posibil să-ți schimbi casa, să începi o renovare, să-ți mărești familia, să obții beneficii de pe urma administrării unui imobil sau a unei tranzacții imobiliare.

 

Pești

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, respectiv pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor și interacționării cu ceilalți, pe care îl va traversa timp de un an. Pentru că Jupiter este guvernatorul tău, marele benefic aduce oportunități de dezvoltare prin învățare, cursuri, studiu personal, burse de studiu.

related posts

Modifică setările cookies