Horoscop zilnic 16 martie 2019. Leii primesc o ofertă greu de refuzat, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 16 martie 2019. 

Tag-uri:

BERBEC

 

Ai parte de o perioadă liniștită în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă ai deja o relație, legătură cu partenerul tău va sta sub semnul bunăstării și sensibilității.

 

TAUR

 

Relațiile cu prietenele tale îți captează astăzi întreagă atenție. Este posibil să primești unele vești care să-ți strice planurile pentru această zi.

 

GEMENI

 

Nu ai deloc timp pentru relaxare și vei petrece ore bune încercând să rezolvi o situație destul de dificilă, în acre se află cineva drag din familia ta.


RAC

 

După o serie de obstacole, reușești să obții ceea ce ți-ai propus. Nu-i lasă pe ceilalți să-ți strice bucuria de a avea parte de succesul binemeritat după o perioadă grea.

 

LEU

Ai primit o ofertă atractivă pentru un nou job, însă nu eșți sigură dacă e momentul potrivit pentru a face o schimbare pe plan profesional. 

 

FECIOARA

 

Cu multă răbdare și diplomație rezolvi toate problemele care apar încă de la orele dimineții. După o zi solicitantă, îți găsești liniștea și fericirea în brațele partenerului tău.

 

BALANȚĂ

 

Astăzi este o zi în care lumea nu prea ține cont de părerile tale. Ai putea întră intr-un conflict din cauza că pui la îndoială autoritatea cuiva. 

 

SCORPION

 

Primești o veste importantă de al cineva din familie încă la începutul zilei, care îți dă energie pentru următoarele ore, motiv pentru care rezolvi tot ce ți-ai propus.

 

SĂGETĂTOR

 

Fără să se întâmple ceva neașteptat, urmezi programul zilnic, iar la spre seară reușești să te detașezi puțin de partea cotidiană și să petreci câteva ore romantice alături de persoana iubită.


CAPRICORN

 

Astăzi reușești să te faci remarcată, să fii în formă bună, să fii veselă și optimistă și să le transmiți și celorlalți o stare de bine.

 

VĂRSĂTOR

 

Ai parte de o serie de surprize extrem de plăcute, care te vor înveseli și îți vor face ziua mai frumoasă. În plus ai lângă tine niște oameni absolut minunați.

 

PEȘTI

 

Este o perioadă agitată la job, iar tu ai început să resimți stresul, de aceea ar fi cazul să te  relaxezi astăzi și să ai mai multă grijă de tine,  altfel vei avea de suferit. 

related posts

Modifică setările cookies