Horoscop zilnic 16 martie 2020. Peștii realizează că cineva profită de ei, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 16 martie 2020.


Berbec

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în Pești, în casa subconștientului și a spiritualității, semn că urmează o perioadă în care te vei scufunda mai mult în interiorul tău și vei transpune proiecțiile minții în limbajul simțirii.

Taur

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, guvernatorul sectorului financiar, ajunge în zodia Pești, pe domeniul proiectelor și al relațiilor de prietenie. Urmează o perioadă în care poți să te lași influențată de ideile altora în deciziile care privesc banii sau încheierea unor contracte. Filtrează orice informație venită spre tine și nu lua de bun tot ce ți se spune!

Gemeni

Mercur, patronul tău, poposește în casa carierei și a ambițiilor profesionale, în zodia Pești. Poate vei ajunge în următoarea perioadă să conștientizezi unele răni sufletești provocate de șefi, de cineva cu autoritate și pe viitor să nu te mai lași păcălită de vorbe frumoase, dar false, care de cele mai multe ori ascund un interes personal.

Rac

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în Pești, în sectorul care indică înțelepciunea, conștiința, filosofia și sistemul de valori personale. Posibil să te ajute să te trezești și să vezi altfel lucrurile, pentru că ai împrumutat din convingerile altora, deși poate erai conștientă că nu este ceea ce te reprezintă.

Leu

Dacă până azi ai tot încercat să rezolvi unele chestiuni financiare și nu ai reușit, poate și pentru că te-ai încrezut în oameni, care nu s-au ținut de cuvânt atunci când au spus ca se implică, de astăzi de când Mercur își face intrarea în Pești, începi să vezi altfel lucrurile în ceea ce privește administrarea unor fonduri.

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în Pești, în sectorul care indică relațiile și parteneriatele. De data aceasta Mercur este în mers direct și-ți vei da seama că partenerul sau un potential partener cu care sperai să fii, nu este ceea ce ți-ai imaginat tu.

Balanță

Mercur ajunge astăzi în zodia Pești, în sectorul care indică locul de muncă. Fiind în mers direct, de data aceasta, nu vei mai fi așa usor influențată, îți vei da seama ca unii colegi au greșit și nu vei mai fi de acord cu ideile lor. Dacă dai dovadă de multă compasiune, este posibil ca totul să se întoarcă împotriva ta.

Scorpion

Mercur ajunge astăzi în zodia Pești, în sectorul sentimental, al relației cu copiii, al activităților creative și artistice. Vei vedea mai clar ce n-ai înțeles când a fost Mercur retrograd și-ți vei da seama de sentimentele pe care le ai față de partener. Posibil să analizezi mult, în urmatoarea perioadă, relația în care te afli sau cel pe care îl doreai să nu fie așa cum ți-ai imaginat tu că este.

Săgetător

Mercur ajunge astăzi în sectorul care indică relațiile de familie și regimul unei locuințe. Astfel, în urmatoarea perioadă, vei vedea mai clar drumul pe care vrei să-l urmezi în familie, pentru întemeierea unei familii sau mutarea într-o altă locuință. S-ar putea să iasă la suprafață lucruri care nu o să-ți placă și atunci să schimbi direcția.

Capricorn

Posibil până astăzi Mercur să-ți fi adus tot felul de vești sau informații care nu au fost adevărate și acum să începi să vezi clar lucrurile. De astăzi, astrul comunicării, ajunge în zodia Pești, în casa comunicării și a schimbului de idei și vei reuși să filtrezi informația venită, să nu te mai lași luată de val, să crezi tot ce ți se spune. 

Vărsător

Mercur, astrul tranzacțiilor și a comunicării, ajunge astăzi în zodia Pești, în sectorul care indică banii obținuți de la locul de muncă. Pentru că nu mai este retrograd, vei analiza rațional situația financiară și vei fi mai responsabilă cu resursele pe care le deții.

Pești

Mercur ajunge astăzi în mers direct în zodia ta, în casa personalității. Poți spera de acum că vei înțelege mult mai bine ceea ce nu ai înțeles în ultima lună, îți vei da seama de sentimentele tale, poate și pentru că te vei scufunda în interiorul tău. Nu vei mai confunda ceea ce simți cu ceea ce gândești. Încearcă să nu te mai lași influențată și redu receptivitatea exagerată și empatia, nu de alta, dar poate fi în defavoarea ta la un moment dat.

Pe protvplus.ro poți vedea gratuit toate emisiunile preferate: 
 

related posts