Horoscop zilnic 16 martie 2022. Taurii au parte de evenimente neașteptate în plan sentimental, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sarcinile și treburile de la locul de muncă, dar și pentru starea de sănătate, de care ar trebui să ai mai multă grijă. Posibil să dai o mână de ajutor unei persoane care are nevoie, să-ți revină în minte amintiri cu colegi, foști colegi, să te răscolească unele vești sau evenimente care au loc astăzi.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sfera sentimentală, unde au  loc un evenimente neașteptate. Unul dintre prieteni îți va fi alături și vei discuta pe marginea unui subiect de actualitate în planul relațional. Cineva din grupul de prieteni s-ar putea să intervină între tine și partener.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, părinți, rezolvarea unor chestiuni birocratice, depunerea unui dosar, încheierea unui contract de utilități sau schimbarea unui contract, reducerea unui abonament. Se anunță o zi cu multe interacțiuni cu diverse instituții.

 

Rac

 

Comunicarea, informațiile, ședințele și întâlnirile sunt importante astăzi. Iei legătura și cu persoane din străinătate, înveți pentru un examen, vrei să continui niște cursuri sau  să obții o bursă de studiu. În planul relațional este o zi bună pentru lămurirea unor chestiuni care nu funcționează.

 

Leu


Situația financiară intră în atenția ta, astăzi, și s-ar putea să fii tentată să programezi un minisejur. Ai nevoie permanent să te relaxezi, să pleci câteva zile în minivacanțe, pentru a putea să funcționezi în activitățile profesionale. Partenerul cooperează, așa că nu te lovești de probleme din partea acestuia.

 

Fecioară

 

Luna începe, astăzi, să-ți traverseze zodia și-ți imprimă multă hărnicie, rezolvarea unor probleme administrative. S-ar putea să faci curat peste tot, să arunci ce nu mai ai nevoie și acasă și la serviciu, te ocupi de sănătate sau să mergi la un salon de înfrumusețare. Ești foarte atentă la detalii și despici mai mult decât de obicei firul în patru.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul subconștientului, trecutului, introspecției și simți nevoia să stai izolată, să te gândești la trecut, la cum să lași în spate unele amintiri, să nu te mai afecteze și să-ți faci un drum nou. Este o zi în care poți fi în slujba altora, să ajuți cu plăcere.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru rezolvarea unele probleme ale unui prieten, să îi dai sfaturi în sfera sentimentală. Pentru că ai trecut printr-o situație asemănătoare și știi cum este, simți nevoia să dai o mână de ajutor, să fii suport moral, pentru a putea trece mai ușor peste situația de față.

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să iei niște decizii importante în planul carierei, dar numai după ce te sfătuiești cu partenerul de cuplu sau cu cineva din familie, care are mai multă experiență. Dacă trebuie să susții un interviu, lucrare, să fii în centrul atenției la serviciu, privind prezentarea unui proiect, este posibil să ai parte de niște surprize.

 

Capricorn

 

Astăzi se anunță o zi în care afli multe informații, care-ți sunt utile în demersurile tale profesionale. Totodată, ești surprinsă de faptul că părerea ta contează și șefii țin cont de recomandările tale. Contextul astral este favorabil și rezolvării unor chestiuni care privesc studiile, învățarea unor lucruri noi și menținerea unor relații cu persoane cu care colaborezi într-un proiect.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru bani, pentru banii pe care îi deții împreună cu partenerul, dar și pentru cei deținuți împreună cu alte persoane din familie sau cu asociații și colaboratorii. Recomandarea astrelor este să nu faci investiții importante. S-ar putea să fie nevoie să organizezi o plecare și vrei să știi pe ce sume de bani te poți baza.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți cere să ai grijă la cum te comporți în raport cu ceilalți, cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să fii prea critică și să deranjeze atitudinea sau unele cuvinte.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies