Horoscop zilnic 16 noiembrie 2020. Scorpionii au cheltuieli mari, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 6 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative sau financiare la diferite instituții publice, rezolvarea unor probleme juridice sau notariale. La serviciu, este posibil să existe momente în care să fii dezamăgită de cum va evolua o situație și de faptul că nu vrei să renunți la principiile tale.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi recomandă multă atenție atunci când vrei să iei o decizie financiară, pentru că este posibil să nu iasă așa cum îți dorești. În partea a doua a zilei, poți fi anunțată că trebuie să pleci într-o delegație, la un schimb de experiență profesională sau să participi la niște cursuri sau seminarii.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi ar putea să-ți aducă dialoguri interesante cu partenerul de cuplu, dar și cu partenerii de afaceri cu care vrei să închei niște contracte, însă momentan sunteți la stadiul de negocieri. Dacă ești sinceră și deschisă, vei avea numai de câștigat, pentru că numai așa vei putea să pui bazele a ceva trainic și de durată, fie că este vorba de viața de cuplu sau de sfera profesională.

 

Rac

 

Deși Luna îți traversează sectorul muncii și în ultima perioadă ai avut un volum mare de muncă la serviciu, astăzi, pare să fie o zi mai liniștită, în care să poți respira și să înceci să-ți recapeți energia consumată în zilele aglomerate. Ai șanse mari ca o idee de proiect să prindă contur.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multe idei originale, creative. Posibil să fii motivată, inspirată de faptul că ești fericită în planul sentimental și pentru că simți că urmează o perioadă favorabilă petrecerii timpului în cuplu.

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile casnice, pentru relația cu membrii familiei, pentru a pune în ordine totul în gospodări. Vor exista și nativi care se vor sfătui cu persoana iubită sau chiar cu copiii, legat de o reamenajare sau redecorare a spațiului de locuit.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, exprimării doleanțelor, sentimentelor față de membrii familiei, dar și deplasărilor în scop administrativ, pentru rezolvarea unor chestiuni gospodărești, achitarea utilităților și abordarea unor subiecte, care țin de cheltuielile casei.

 

Scorpion

 

Pregătește-te să faci cheltuieli astăzi! Fie că îți cumperi o carte, te înscrii la un curs de dezvoltare personală, mergi la un salon de înfrumusețare sau îți achiziționezi produse de vestimentație, astăzi este o zi în care vrei să-ți faci o plăcere, să investești în tine.

 

Săgetător

 

Cu Luna în semnul nașterii tale vei deborda, astăzi, de optimism și vei avea o stare fizică bună și randament intelectual ridicat. Este o zi bună să faci planuri împreună cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Te gândești cum să economisești mai mulți bani.

 

Capricorn

 

Poate nu te afli în cea mai bună formă a ta, fizică sau intelectuală, însă folosește constructiv timpul de astăzi, dacă decizi să stai izolată! Identifică ce anume te ține în loc să mergi mai departe, încearcă să faci lucruri care-ți fac plăcere, gândește-te la lucruri, care ți-au adus bucurie în viață, iar meditația și introspecția te vor ajuta.

 

Vărsător

 

Astăzi îți aduci aminte de trecut, de prietenii din copilărie, de locurile pe care le-ai vizitat și ți-au adus bucurie. Prin urmare, cauți în agendă sau pe rețelele de socializare prieteni vechi sau foști colegi de liceu și încerci să programezi o întâlnire cu mai mulți, fie ea și pe mijloacele moderne de comunicare. Ești convinsă că tuturor o să le faci o surpriză.

 

Pești

 

Sfera profesională și activitățile curente de la locul de muncă îți ocupă majoritatea timpului astăzi. Poate stai și peste program să rezolvi niște situații apărute în partea a doua a zilei. Totodată, poți avea și niște dialoguri cu șefii legate de procedurile pe care le urmați sau volumul de muncă prea mare din ultima perioadă.

 

related posts

Modifică setările cookies