Horoscop zilnic 16 noiembrie 2021. Capricornii află secrete, lucruri ascunse despre persoana iubită, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 16 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să apară unele blocaje în proiectele tale profesionale, să nu poți obține o finanțare sau să faci eforturi mari să obții niște sume de bani. Poate faci și niște deplasări, iar agitația de peste zi te va obosi mult, așa că ar fi bine să găsești puțin timp și pentru tine, să-ți tragi sufletul. Nu face promisiuni pe care nu le poți onora!

 

Taur

 

S-ar putea, astăzi, să primești oferte de colaborare în planul profesional de la un prieten sau de la cineva apropiat, însă nu-ți pune prea mari speranțe că nu toate sunt realizabile! Și-n planul relațional este posibil să ai parte de dialoguri cu partenerul de cuplu privind viitorul relației voastre.

 

Gemeni

 

Ești pe cale, astăzi, să forțezi lucrurile, atunci când vine vorba de sarcinile de muncă, relațiile cu colegii, munca în echipă. Planurile făcute de dimineață nu se vor potrivi cu ce se întâmplă pe parcursul zilei, așa că trebuie să dai dovadă de flexibilitate, calm și să rezolvi prioritățile.

 

Rac

 

Toată săptămâna contextul astral stă sub semnul surprizelor și evenimentelor bruște și neașteptate, totuși astăzi ai putea să decizi, împreună cu partenerul de cuplu, viitorul relației voastre, dacă mai mergeți înainte sau dacă vă opriți și fiecare o ia pe drumul său.

 

Leu

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul principiilor și convingerilor de viață și este posibil să intri în conflicte de idei cu toți cei cu care interacționezi, însă confruntări mai aprige vei avea cu familia, în special cu părinții, care nu sunt de acord cu unele decizii ale tale.

 

Fecioară

 

Astăzi, primești bani, faci deplasări și încerci să te ocupi cât mai bine de niște bugete pe care le administrezi. Poți face un drum și la notar sau la o instituție financiară, să reeșalonezi un credit sau să reînnoiești un card.

 

Balanță

 

Situația financiară din această săptămână este foarte instabilă și preocupările tale vor avea legătură, astăzi, în special cu banii pe care îi câștigi de la serviciu sau dintr-o activitate extraprofesională. Ai și dialoguri mai tensionate cu șefii sau cu unii colegi, pentru că nu vrei să mai faci lucruri în plus, fără să fii plătită.

 

Scorpion

 

Te remarci și astăzi la serviciu prin idei și implicare. Ești foarte apreciată, pentru că te interesează să meargă lucrurile bine, să aveți rezultate, însă o singură avertizare: ai grijă cum comunici, pentru că tendința este să rănești, să acuzi sau să faci observație colegilor, într-un mod nu tocmai plăcut. Încearcă și domolește-ți elanul și adoptă o atitudine mai liniștită!

 

Săgetător

 

Sectorul sentimental te preocupă, astăzi, dacă ești singură sau într-un cuplu, iar dacă ești părinte ai multe de rezolvat privind activitatea școlară sau extrașcolară a copiilor. Creativitatea este la cote înalte și îi poți ajuta pe membrii cei mai mici ai familiei la diverse activități, dacă lucrezi în regim de telemuncă. Dacă nu, nu ar strica dacă îți iei jumătate de zi liberă sau măcar câteva ore să stai cu cei dragi.

 

Capricorn

 

Astăzi, muncești mult și acasă și la serviciu, te ocupi de toate treburile gospodărești și faci mai multe deplasări în scop administrativ. În planul sentimental, se întrevede o schimbare, mai ales dacă ești singură, iar facă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai grijă ce subiecte abordezi în întâlnirile cu prietenii, pentru că este posibil să iasă la suprafață niște secrete, lucruri ascunse de către partener!

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți activează casa comunicării, gândirii, opiniilor, întâlnirilor, ședințelor, acumulării de informație și cunoștințelor. Te pregătești să începi un curs sau un schimb de experiență profesional sau dacă trebuie să preiei niște sarcini noi, îți va lua câteva zile până vei învăța ce ai de făcut. Totodată, vei avea și niște dialoguri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie.

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, să achiziționezi niște cursuri, cărți sau materiale pentru un proiect pe care îl ai în derulare. Și un sejur sau o minivacanță te-ar încânta și cauți oferte, însă nu găsești nimic pe placul tău, așa că decizi să mai aștepți, poate cineva din grupul tău găsește ceva mai bun.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Chifteluțe și plăcintă de cartofi

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies