Horoscop zilnic 16 noiembrie 2022. Taurii sunt deschiși aventurilor romantice, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul călătoriilor, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale, studiilor, străinătății și dinamizează aceste domenii până pe 9 decembrie.Venus este guvernatoarea casei financiare și a relațiilor, așa că banii vor veni din asocieri cu persoane/instituții din străinătate, instituții academice și din activități, care au legătură cu aceste domenii. De asemenea, vei avea nevoie de mai multă aventură în viața ta.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Săgetător și activează sectorul intereselor financiare și intimității. În perioada următoare, vei fi interesată să obții bani dintr-o asociere, de la partener. Dacă ești singură, ești deschisă aventurilor romantice, iar dacă faci parte dintr-un cuplu vei reaprinde flacăra pasiunii.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, tranzitul lui Venus prin zodia Săgetător, prin sectorul relațiilor și căsătoriei va destinde atmosfera în cuplu, aduce înțelegere și armonie. De asemenea, poți avea parte de colaborări cu persoane sau instituții din străinătate sau instituții publice. Dacă ești singură, pregătește-te să-ți întâmpini partenerul!

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Săgetător,  în casa muncii și activităților profesionale. Vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii și vei avea curaj să-ți pui ideile în aplicare. De asemenea, vei fi mult mai deschisă aventurii și dacă ești singură, s-ar putea să-ți întâlnești partenerul prin intermediul serviciului.

 

Leu


Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii, traversează zodia Săgetător, prin sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, distracției și relaxării. Așadar, ești pregătită să te aventurezi într-o poveste nouă de dragoste. De asemenea, vei fi atrasă de persoane care-ți respectă libertatea. În cuplu, îți dorești mai mult timp cu partenerul și vei reuși dacă-ți propui.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul vieții de familie, patrimoniului, locuinței și relațiilor cu părinții, semn că urmează o perioadă în care te gândești la o renovare, reamenajare a locuinței și la rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei. Relațiile cu familia se îmbunătățesc.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Săgetător, în sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu frații. Așadar, în următoarea perioadă, comunicarea va fi bine susținută, poți negocia în favoarea ta, iar viața socială se amplifică. Dacă susții examene, ai un randament intelectual ridicat.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Săgetător, respectiv prin sectorul banilor și aduce o îmbunătățire a situației financiare până pe 9 decembrie, dar și o dispoziție mai mare de a face cheltuieli și în special cadouri.

 

Săgetător


Începând de astăzi și până pe 9 decembrie, tranzitul lui Venus, micul benefic, în semnul nașterii tale va opera în chip favorabil, ca un protector, îți va aduce farmec și dispoziție de flirt, optimism și preocupari pentru a face schimbări de look sau în garderobă. De asemenea, ești deschisă aventurilor romantice. În ce privesc banii, ai grijă, pentru că ești tentată să faci cheltuieli mai mari decât îți permiți.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 9 decembrie, Venus, guvernatoarea casei iubirii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Urmează o perioadă în care vei fi mai reținută în exprimarea sentimentelor sau pot să apară probleme de natură sentimentală. De asemenea, este posibil să revină în viața ta persoane din trecut, care să te răscolească. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii sentimentale importante în această perioadă.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat planurilor și proiectelor de viitor, prietenilor și vieții sociale. Așadar, se intensifică viața socială, iți lărgeșți cercul de cunoscuți, participi la evenimente, proiecte noi și cunoști persoane cu care descoperi pasiuni comune. 

 

Pești


Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Săgetător și-ți va susține planurile în carieră și activitatea profesională. Până pe 9 decembrie, ai suportul superiorilor și vei știi să negociezi în favoarea ta, să te pui în valoare. Posibil să reușești să faci un salt profesional, mai ales că până pe 20 decembrie Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău îți tranzitează zodia și aduce oportunități.

 

related posts

Modifică setările cookies