Horoscop zilnic 16 octombrie 2020. Taurii sunt forțați să aibă grijă de sănătate, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Fenomenul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care aduce noi începuturi în relațiile personale, de căsătorie, relațiile de afaceri sau de serviciu. Din configurația astrală a momentului face parte și Marte, aflat în mișcare retrogradă și o serie de aspecte tensionate, care vin dinspre planetele situate în zodia Capricorn: Jupiter, Pluton și Saturn. Astfel, nu va fi ușor să începem o activitate nouă, vor exista încercări, blocaje, amânări, iar zodiile cele mai solicitate vor fi: Balanță, Berbec, Rac și Capricorn, dar și nativii care au ascendentul în aceste semne zodiacale.

 

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează în casa relațiilor, mariajului și a parteneriatelor profesionale. Fenomenul astral marchează noi începuturi în relațiile tale și te invită să înveți să cooperezi cu cei cu care interacționezi.

 

Taur

 

Fenomenul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat muncii și sănătății. Așadar, ți se deschide o nouă etapă în activitățile curente de la locul de muncă, posibil să începi un job nou sau să primești oferte, iar în sfera sănătății decizi să adopți un stil de viață sănătos. 

 

Gemeni


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care îți deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, a aventurii, romantismului, copiilor, activităților de relaxare, creativitate, dar și a valorificării unui talent. 

 

Rac


Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează, astăzi, în sectorul asociat familiei, căminului, patrimoniului și al relației cu părinții și îți deschide noi etape în aceste domenii. Așadar, ești invitată de către astre, în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe a-ți face un plan pe termen lung în ce privește viața de familie.

 

Leu

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care îți deschide o nouă etapă în sectorul asociat comunicării, cunoștințelor, schimbului de opinii, învățării, deplasărilor și relației cu rudele. Primești vești de la rude, propuneri de colaborare sau de a participa la cursuri, seminarii sau proiecte noi.

 

Fecioară


Fenomenul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care îți deschide o nouă etapă în sectorul banilor obținuți de la locul de muncă sau din colaborări. Așadar, ești invitată, în perioada următoare, să echilibrezi cheltuielile cu sumele câștigate.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia ta, deci vei fi vedeta acestei zile. Așadar, ți se deschide o nouă etapă în viața personală, îți poți seta obiective pe termen lung, în relație sau în carieră. 

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care te invită la o nouă etapă, mai exact la o introspecție și la eliminarea persoanelor sau lucrurilor care te țin în loc să evoluezi. Următoarea perioadă este favorabilă perfectării unor planuri pe termen lung și lansarea acestora la Luna Nouă din zodia ta, din luna noiembrie.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care îți deschide o nouă etapă în relațiile de prietenie, în relațiile cu persoane cu care vrei să pornești un proiect, dar și în sfera sentimentală. 

 

Capricorn

 

Luna Nouă din zodia Balanței, care se perfectează astăzi, îți deschide o nouă etapă în carieră, privind imaginiea, statutul personal și aspirațiile profesionale. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe a a demara acțiuni în sfera socio-profesională.

 

Vărsător

 

Lună Nouă care se formează astăzi în zodia Balanței îți deschide o nouă etapă în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, sistemului de valori personale și relației cu persoane sau instituții din străinătate. Așadar, este un moment prielnic să te gândești în ce direcție o ia viața ta personală, profesională, dacă vrei să începi niște cursuri de perfecționare profesională, schimburi de experiență, să-ți lărgești orizontul studiind un domeniu care te pasionează.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, taxelor și impozitelor, dar și a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu. Așadar, se deschide o nouă etapă și ești invitată de către astre să depui toate eforturile pentru a face ordine în aceste domenii. 

 

related posts

Modifică setările cookies