Horoscop zilnic 16 octombrie 2021. Scorpionii au parte de surprize plăcute în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 16 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să te întâlnești cu o persoană cu care ai avut o relație cândva. Sau poate doar comunicați pe mediile online. Ești răscolită, mai ales ca persoana a fost importantă în viața ta.  Încearcă să te relaxezi, să scapi de stres și de problemele cotidiene, iar informațiile primite, în partea a doua a zilei, se vor așeza zilele viitoare, când Mercur revine la mișcarea directă.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi anunță o zi activă din punct de vedere social, cu ieșiri la evenimente, unde poți socializa sau cunoaște persoane noi. Dacă ești singură, ai toate șansele ca un prieten să te prezinte unei persoane cu care vei realiza că ai multe în comun și să decideți să țineți legătura.

 

Gemeni

 

Astăzi îți vine o idee de proiect și pregătești șefilor o prezentare pentru săptămâna viitoare, care sigur îi va impresiona. Deși este weekend și gândul ar trebui să îți fie îndreptat spre relaxare și petrecerea timpul cu persoanele dragi, te preocupă sfera profesională, dar și posibilitatea începerii unor cursuri sau a unui studiu într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Rac

 

Astăzi, primești vești de la persoane aflate în străinătate, posibil de la rude sau prieteni cu care nu ai mai vorbit de mult. La locul de muncă ți s-a propus începerea unui curs de perfecționare și ai acceptat, fericită să faci și altceva în afară de sarcinile zilnice. Posibil să te încânte și o ofertă venită din străinătate, însă nu ești decisă dacă să accepți sau nu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru administrarea finanțelor. Posibil să fi avut parte de unele blocaje în privința încasării unor sume de bani, dacă aștepți un credit, o sponsorizare, un act notarial. Ai realizat că depinzi de alții și că altă variantă, în afară să aștepți, nu ai. Asta nu înseamnă că nu-ți faci gânduri și socoteli. Posibil și partenerul să aibă unele probleme financiare și să se diminueze veniturile.

 

Fecioară

 

Dacă ești singură și te hotărăști să ieși din casă la invitația unor colegi sau prieteni, norocul îți surâde și conjunctura astrală îți poate scoate în cale o persoană cu care descoperi că ai pasiuni comune și cu care te-ai potrivi. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îți rezervi weekendul partenerului.

 

Balanță


Astăzi, inițiezi dialoguri legate de chestiunile administrative ale casei. Te sfătuiești cu partenerul dacă să faci o vizita și unor rude sau cuiva drag din familie. S-ar putea, totuși, să anulați o invitație la o petrecere, pentru că nu te simți în dispoziția necesară să participi.

 

Scorpion

 

Dacă ești plecată în weekend cu un grup de prieteni, așteaptă-te să apară tot felul de surprize pe parcursul zilei. Surprize pot să apară și-n sfera sentimentală sau dacă faci parte dintr-un cuplu, să-ți surprinzi partenerul cu afecțiune, să-i acorzi mai multă atenție.

 

Săgetător

 

Astăzi, ai parte de o zi în care sinceritatea poate strica relațiile de familie. Nu uita că este Mercur retrograd și ai tendința sa spui lucrurilor pe nume! Dacă știi cum să pui problemele, ai toate șansele să eviți un conflict major. În partea a doua a zilei, accepți o invitație de la prieteni.

 

Capricorn

 

Astăzi, te întâlnești neașteptat cu un prieten, care îți dă niște sfaturi financiare foarte bune, pe care ești decisă să le aplici. Registrul astral activează sectorul comunicării, dezbaterilor, socializării și deplasărilor, așa că vei fi ocupată toată ziua să rezolvi diverse și să te întâlnești cu persoane cu care nu te-ai mai întâlnit de mult.

 

Vărsător

 

Atenție la cât cheltui astăzi, pentru că este posibil să depășești cu mult bugetul! Vei fi surprinsă să constați să planurile ți se dau peste cap și pleci cu o listă de cumpărături și vii cu totul altceva acasă. Totodată, ești dornică de socializare și-ți iei și câteva prietene cu tine la shopping.

 

Pești

 

Astăzi, te preocupă relația de cuplu și este momentul să discuți deschis despre unele probleme care au apărut în ultima perioadă. Luna îți traversează zodia, ai o stare bună și ești încrezătoare că lucrurile vor reintra în normal în scurt timp. Intuiția ta este bună, pentru că trebuie sa mai ai răbdare câteva zile până revine Mercur la mișcarea directă și dispar și neînțelegerile.

Tom Cruise a descoperit elixirul tinereții!

related posts

Modifică setările cookies