Horoscop zilnic 16 octombrie 2022. Gemenii singuri ar putea avea parte de o aventură romantică, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 16 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna, guvernatoarea sectorului familiei, formează astăzi un aspect dizarmonic cu Mercur, planeta comunicării, din casa relațiilor, ceea ce indică că este posibil să fii incapabilă să înțelegi mesajele pe care ți le transmite partenerul. Pot să apară tensiuni sau chiar dispute din cauza chestiunilor gospodărești. Ai grijă cum gestionezi problema de comunicare!

 

Taur

 

Mercur, planeta care-ți guvernează casa iubirii, formează un aspect dizarmonic cu Luna în tranzit prin casa comunicării și este posibil să înțelegi greșit anumite mesaje. Poți avea probleme de natură emoțională, care să afecteze relația. Încearcă și discută înainte să faci acuzații!

 

Gemeni

 

Cu Luna în tranzit prin casa banilor este posibil să încasezi bani, dar și să faci cheltuieli. Dacă ieși în oraș cu prietenii este posibil să depășești bugetul stabilit. Dacă ești singură, se întrevede o aventură romantică.


Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează astăzi sectorul personalității și ai nevoie să petreci timpul cu familia, în tihnă. Te ocupi de casă, familie și preferi intimitatea căminului în locul unei ieșiri cu prietenii. De asemenea, ai grijă dacă te lansezi în anumite discuții cu membrii familiei, pentru că este posibil să fi mai ușor rănită. Ai nevoie de afecțiune, dragoste și ocrotire.

 

Leu


În planul profesional, dacă ești nevoită să lucrezi, și vrei să eviți surprize neplăcute, trebuie să dai dovadă de mult calm și răbdare. Aspectul dizarmonic pe care Luna îl formează cu Mercur, planeta comunicării, din casa comunicării, nu te prea ajută și vei relaționa cu greutate.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să intri în dispute cu prietenii, mai ales dacă-ți parvin informații sau vești neadevărate. Acasă, ai de pus la punct mai multe lucruri și este bine să nu te pierzi în detalii pentru a-ți rămâne și timp de odihnă.


Balanță

 

Aspectele de astăzi favorizează planificarea unei strategii pentru proiectele de viitor. În momentul de față conteză cel mai mult să reușești din punct de vedere profesional, iar motivația este un câștig substanțial.

 

Scorpion

 

Astăzi, visezi la o vacanță, însă nu ai banii necesari de a pleca, dar planuri îți poți face, pentru că până la finalul anului vei face rost de bani. În cuplu, apar tensiuni sau persoane din trecut, care-ți strică dispoziția. Ai grijă și nu-I face reproșuri partenerului, pentru că este posibil să se producă o ruptură, pe care cu greu o mai puteți repara!


Săgetător

 

Ai reușit să scapi de datorii și să ai niște economii, dar astăzi este posibil să arunci cu banii, așa că fii mai atentă la buget! Posibil să primești de la prieteni niște vești care să te bucure. În  sfera relațională ies la suprafață unele nemulțumiri.

 

Capricorn

 

Astăzi nu ar strica să-ți rezervi timpul partenerului de cuplu. De asemenea, este posibil să primești și vizita unor prieteni, care te vor scoate din casă la un eveniment. Realizezi într-un final ca ai ocazia să schimbi impresii, păreri, să dezbați anumite subiecte și să mai uiți de grijile tale.

 

Vărsător

 

Dacă ai planuri în legătură cu serviciul, prima parte din zi este favorabilă pentru a face o strategie. Dacă ești singură, este o perioadă bună pentru a face o nouă cucerire și dacă faci parte dintr-un cuplu, îi acorzi timp partenerului.


Pești

 

Posibil astăzi să începi ziua cu dispute cu partenerul din cauza dorinței fiecăruia de a petrece altfel ziua. Dacă nu ajungeți repede la un compromis, s-ar putea să pierdeți amândoi. Pe seară, constați că o cheltuială în scopul îmbunătățirii spațiului de locuit a fost de folos.

 

related posts

Modifică setările cookies