Horoscop zilnic 16 octombrie 2023. Săgetătorii trebuie să meargă la medic dacă au o problemă de sănătate, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 16 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

La serviciu, este posibil să fie nevoie să administrezi un buget sau să rezolvi niște chestiuni financiare. În relația cu partenerul de cuplu, apar discuții legate de viața intimă și timpul petrecut împreună. Ajungeți la concluzia că aveți nevoie amândoi de mai mult timp de relaxare.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să fii orientată spre a-ți urmări interesele în relațiile persoanale, dar și în cele profesionale. De asemenea, ești interesată de confortul tău și la ceea ce-ți pot oferi partenerul sau cei cu care desfășori activități. Din punct de vedere financiar este o zi prosperă.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează casa muncii, ești eficientă și acest lucru poate atrage sarcini mai multe de la șefi. Apar vești legate de programul sau condițiile de muncă. Deși te adaptezi bine la orice situație, preferi să afli unele lucruri dinainte, pentru a avea timp să te acomodezi cu o schimbare.

 

Rac

 

Astăzi se activează sectorul sentimental și al relațiilor cu copiii. Luna în tranzit prin zodia Scorpion îți dă impulsul să găsești un mecanism de eliberare a unor temeri legate de relația cu partenerul. Recomandarea astrelor este să ai încredere în tine și să cauți detașată esența lucrurilor.

 

Leu

 

Astăzi ai șanse mari să găsești rezolvare la probleme mai dificile, dacă apelezi la ingeniozitate și nu te temi să-ți pui ideile în tractică. Luna traversează sectorul casei și te preocupă administrarea treburilor casnice. S-ar putea să faci niște achiziții de obiecte de uz gospodăresc.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, pe tot parcursul zilei, să acorzi o atenție mai mare emoțiilor și sentimentelor. Poate și chiar amintirilor, mai ales dacă au fost evenimente cu impact în planul relațiilor, în ultima perioadă. Luna în tranzit prin casa comunicării și poate faptul că tranzitează zodia Scorpion, îți stimulează dorința de securitate.

 

Balanță

 

Astăzi, s-ar putea să te îngrijoreze niște vești care vin de la serviciu, legate de salarizare. Te temi de unele evenimente, care ar putea să-ți afecteze confortul pe care îl ai în momentul de față. Și în planul sentimental este posibil să apară evenimente neprevăzute din partea unei persoane din trecut.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul personalității și te face atentă la veniturile și confortul tău. În planul relațional, s-ar putea să încerci să orientezi sentimentele partenerului în favoarea ta.  Ești atentă la sfaturile celorlalți. Pentru că ești un semn al misterelor și emoțiilor intense, astăzi ești atrasă de tot ce este secret sau îți provoacă sentimente puternice.

 

Săgetător

 

Atenție, astăzi, la o problemă de sănătate care poate să-ți dea planurile peste cap! Schimbă ceva în alimentație și odihnește-te mai mult! La serviciu, rezolvă doar prioritățile și caută să-ți faci niște programări la medic, pentru a te asigura că ești bine!

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să fii foarte implicată și să organizezi o petrecere surpriză unui prieten sau partenerului de cuplu. Ai grijă și nu te da de gol, pentru că acesta și-ar putea da seama că pui ceva la cale! La serviciu, șefii te trimit la niște cursuri sau participi la seminarii/workshopuri.

 

Vărsător

 

Situația în planul sentimental începe să se îndrepte și ești mai tolerantă. Ți-ai învățat niște lecții și încerci să nu mai repeți niște greșeli. Luna îți traversează casa carierei și relațiilor cu șefii și este posibil să afli niște zvonuri legate de schimbări, care vor avea loc în perioada următoare.

 

Pești

 

Ai grijă cum porți discuțiile, astăzi, pentru că s-ar putea să-ți comunici părerile și să-ți argumentezi acțiunile puțin mai dur! Și în relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să ai o atitudine mai directă și nu renunți la principiile și credințele tale.

 

 

 

  • Horoscop zilnic 16 octombrie 2023. Săgetătorii trebuie să meargă la medic dacă au o problemă de sănătate, ce se întâmplă cu Racii
Modifică setările cookies