Horoscop zilnic 16 septembrie 2020. Scorpionii sunt alături de cineva drag, într-un moment dificil, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează casa muncii, îți aduce deschidere și cooperare cu colegii într-un proiect în care, până acum, nu voiai să te implici din diverse motive. În planul relațional, discuți cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri despre reorganizarea sarcinilor gospodărești sau despre renegocierea termenilor unui parteneriat.

Taur

Cooperezi astăzi foarte bine cu partenerul de cuplu și acest lucru îl va surprinde, pentru că în ultima perioadă te-ai tot opus propunerilor lui. Poate este momentul să cedezi și să lași lucrurile să se desfășoare normal.

Gemeni

Te preocupă astăzi chestiunile gospodărești ale casei, iar după-amiază mergi la shopping să cumperi o listă întreagă de lucruri necesare copilului. Dacă ești singură, primești vești de la cineva, care îți propune o întâlnire.

Rac

Se anunță o zi aglomerată la locul de muncă. Ai foarte multe lucruri de făcut și ai impresia că ziua nu se mai termină. Mai mult de atât, ești nevoită să stai peste program, iar acest lucru ar putea să-ți aducă reproșuri din partea membrilor familiei.

Leu

Dacă te așteptai astăzi să primești o sumă de bani, este posibil să apară niște amânări sau blocaje. Este doar o întârziere de câteva zile, dar care îți va da peste cap planul făcut la început de săptămână. La serviciu, relația cu unii dintre colegi devine tensionată din cauza unor sarcini.

Fecioară

Posibil astăzi să negociezi un contract nou sau să iei legătura cu cei cu care ai deja o colaborare pentru a renegocia termenii unui contract sau prelungirea acestuia. În planul relațional, ai ocazia să faci niște schimbări.

Balanță

Deși Luna îți traversează casa subconștientului, a universului interior și a izolării, iar starea ta nu este tocmai bună, ai parte de multă susținere din partea partenerului de cuplu. O zi petrecută în doi, departe de toată agitația cotidiană, nu face decât să vă redescoperiți.

Scorpion

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți tranzitează casa prietenilor, te îndeamnă să sari în ajutorul unui prieten, care are nevoie de tine într-un moment dificil pentru el. Și la serviciu poți sa preiei din sarcinile unui coleg, care este depășit de unele situații.

Săgetător

Astăzi, faci ordine în sectorul profesional. Ai dialoguri importante cu șefii, iar dacă desfășori activități independente, iei legătura cu colaboratorii sau partenerii de afaceri și renegociezi contractele sau în unele cazuri, renunți la niște parteneriate, care nu-ți mai aduc beneficii financiare.

Capricorn

Contextul astral de astăzi aduce unele dispute cu șefii sau cu autoritățile, din cauza principiilor și mentalităților diferite. Cu toate acestea, ai încredere că totul va intra pe un făgaș normal. În perioada următoare vor apărea oportunități, care să te pună în valoare.

Vărsător

Ai foarte multe cheltuieli în această perioadă. Dacă ești părinte, achiziționezi rechizite și cele necesare pentru școala copilului. Dacă ai început niște studii, cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, îți cumperi cărți și materiale.

Pești

Contextul astral de astăzi te invită să stai mai mult la povești cu partenerul de cuplu. Posibil să abordezi subiecte sensibile, pe care vrei să le discutați de mult și astăzi simți că este momentul. Te vei simți ușurată, când vei vedea că partenerul cooperează bine și vă apropiați mai mult unul de altul.

FERMA. În Plus - Episodul 4. Ultimele bârfe din FERMA. Orășeni vs.săteni

related posts

Modifică setările cookies