Horoscop zilnic 16 septembrie 2021. Gemenii ar putea rata șansa să-și găsească sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 16 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi plină la serviciu, cu numeroase probleme de rezolvat. Ai idei originale, care-ți sunt de mare ajutor în planul profesional. Este posibil să inițiezi niște dialoguri pe teme financiare, să ceri șefilor o mărire salarială sau să ți se dea un buget pe care să-l administrezi. Profită de aspectele zilei pentru a-ți consolida relația cu colaboratorii și partenerii de afaceri!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru studiu, necesar pentru un examen care se apropie sau pentru a ajunge la zi cu informații noi din domeniul care te interesează. Ai un randament ridicat în toate activități intelectuale. La serviciu este posibil să nu dai curs unei întâlniri, pe care o amâni.

 

Gemeni

 

Dacă ți se oferă șansa să colaborezi într-un proiect, este recomandat să nu refuzi propunerea. Gândește-te că poate acest lucru va fi pentru tine ca o rampă de lansare. În planul sentimental, este posibil să apară cineva în viața ta, însă nu ești deschisă și s-ar putea să fie cel pe care-l aștepți, așa că nu rata această ocazie!

 

Rac

 

Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate, în special comunicarea și negocierile. În partea a doua a zilei, intri în legătură cu persoane importante. În cadrul echipei cu care lucrezi discuți proiecte noi pentru perioada următoare. Sunteți pe aceeași lungime de undă, așa că ajungeți mai repede la scopurile propuse.

 

Leu

 

Astăzi un coleg îți sare în ajutor pentru rezolvarea unor sarcini de serviciu. Sfaturile acestuia se bazează pe experiența și pe informații argumentate, deci te poți baza. Ți se întoarce un serviciu la un sprijin pe care l-ai oferit și tu cândva. Acasă, te ocupi de chestiuni financiare nerezolvate, pentru asigurarea unui nivel de trai confortabil.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce speranța că planurile tale care implică relația cu partenerul de viață, familia, copiii, sunt mai aproape de realizare, mai ales dacă te implici serios în materializarea lor. Ți se poate schimba viața, să atingi un nivel de împlinire sufletească pe care nu l-ai avut de mult timp.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru familie, sarcinile domestice, rutina de zi cu zi. Pentru că îi implici și pe ceilalți membri ai casei, parcă lucrurile merg mult mai bine. Posibil să ai și niște subiecte de conversație pe teme financiare.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o confruntare de idei, posibil o competiție intelectuală între tine și colegi. Ești provocată, însă dialogul este constructiv chiar dacă se bazează pe idei contradictorii. Acasă găsești o cale de mijloc pentru a mulțumi pe toată lumea fără să se iște vreun conflict sau tensiuni.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Încasezi sume de bani, dar asa cum le primești le și cheltui. O sumă de bani primită de la cineva din familie ar putea să te ajute să depășești unele impasuri financiare. În partea a doua a zilei, grație unei colaborări venite neașteptat, ai putea să-ți revii financiar în următoarea perioadă.

 

Capricorn

 

Cu Marte în sectorul asociat carierei și sferei profesionale, vei avea satisfacții, dar anunță suprasolicitare și oboseală, așa că va trebui să înveți să faci față tuturor activităților și sarcinilor. În partea a doua a zilei, ești nevoită să-ți asumi responsabilități sau să inițiezi proiecte, iar munca de echipă va fi importantă pentru rezultate.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce izolare, meditație și introspecție. Este o zi bună pentru a închide un capitol din viața ta, pentru a trage o concluzie sau a lua o decizie, după care să-ți poți vedea de planurile tale de viitor. S-ar putea să descoperi că ai resurse nebănuite de a rezista la evenimente neașteptate, stres și suprasolicitare.

 

Pești

 

Astăzi se anunță o zi cu surprize pe toate planurile, dar în special de la prietenii din străinătate sau cu care desfășori activități în comun. Atenție însă, de pe urma ideilor tale să nu profite persoane de la serviciu care ar putea să le prezinte șefilor ca fiind ale lor! În planul sentimental ar putea să apară unele nemulțumiri, care ar putea fi evitate cu un dialog deschis, relaxat, fără reproșuri.

 

related posts

Modifică setările cookies