Horoscop zilnic 16 septembrie 2022. Gemenii au parte de situații conflictuale cu familia, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 16 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Luna traversează astăzi sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor și deplasărilor și formează o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, așa că este posibil să faci niște deplasări sau să interacționezi mai mult cu ceilalți. De asemenea, s-ar putea să primești niște vești care să-ți dea peste cap planurile, care privesc activitățile profesionale. Dacă mergi la negocieri este posibil să obții ce-ți dorești. Atenție însă la faptul că ai impulsul să devii mai agresivă în comunicare!

 

Taur

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi aduce multă agitație în planul financiar și determinare să-ți urmărești obiectivele financiare. Atenție și la relațiile cu ceilalți pentru că aspectul dizarmonic dinte Marte și Venus, guvernatoarea ta, vine să aducă tensiuni și conflicte cu cei cu care interacționezi!

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna se apropie de Marte, planeta acțiunii, în zodia ta, și vei avea o mare doză de energie. Ești dornică să rezolvi multe, însă aspectul dizarmonic care se formează între Marte și Venus aduce dialoguri sau situații conflictuale cu familia, cu membrii acesteia, cu părinții în special.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în casa subconștientului, izolării și trecutului, vine să-ți aducă o dispoziție mai puțin bună. S-ar putea să fii tensionată, poate chiar irascibilă și nemulțumită de niște decizii luate de către șefi.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relațiile de prietenie și pentru planurile de viitor. Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, care se formează în casa prietenilor, dacă o folosești constructiv, ar putea să-ți aducă multe avantaje. Dacă te lași sub impulsul momentului și al planetei războiului și nu reușești să-ți înfrânezi tendința de a conduce și a face numai după cum vrei tu, vei avea de pierdut.

 

Fecioară

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, vine să-ți aducă conflicte cu superiorii. Pot ieși la suprafață nemulțumiri. Ai curajul să spui lucrurilor pe nume și să soliciți o clarificare a postului/funcției tale în companie. Pe de altă parte, iei inițiative și ai curajul să te faci remarcată, să-ți urmărești niște obiective.

 

Balanță

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în casa principiilor și convingerilor, ar putea să-ți aducă conflicte de idei cu cei cu care interacționezi și nu te lași până nu-ți convingi interlocutorii că ai dreptate. De asemenea, este o zi de acțiune și dacă ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, s-ar putea să reușești să rezolvi tot ce ți-ai propus.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce o zi tensionată din punct de vedere financiar din cauza conjuncției pe care Luna o formează cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Gemeni. Posibil să fie greu să ajungi la căi comune de comunicare cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități. De asemenea, s-ar putea să depui mai mult efort să-ți recuperezi niște bani sau să obții un împrumut.

 

Săgetător

 

Astăzi Luna îți traversează casa relațiilor și formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, așa că nu este exclus să apară și tensiuni între tine și partener. Este recomandat să nu lași problemele de la serviciu să intervină între voi, mai ales că urmează niște zile libere și aveți în plan să plecați în afara orașului.

 

Capricorn

 

Astăzi Luna formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii și este posibil să intri în conflicte cu colegii sau poate cu superiorii. Caută și folosește contructiv energia planetei acțiunii și concentrează-te pe ce ai de făcut, nu pe conflicte! Din punct de vedere al sănătății este posibil să apară unele disfuncții.

 

Vărsător

 

Astăzi conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, îți poate aduce dispoziție de flirt, aventură și preocupări pentru petrecerea timpului cu partenerul într-un mod plăcut și relaxant. Dacă intenționezi să faci speculații financiare este posibil să ai pierderi, așa că nu este indicat să riști.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi sectorul vieții de familie și locuinței și formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii. Este recomandat să ai grijă la relațiile cu familia, pentru că tinzi să intri în conflicte din cauza banilor. Atenție și la activitățile gospodărești, pentru că Mercur este retrograd și din cauza neatenției ai putea să ai mici accidente!

related posts

Modifică setările cookies