Horoscop zilnic 17 aprilie 2021. Balanțele sunt tentante să reia relația cu o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 17 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi amplifică emoțiile și exprimarea directă, agresivă a ideilor și opiniilor. Ești dornică de acțiune și ești pe cale să iei niște decizii pripite, care privesc viața de familie, spațiul de locuit sau regimul unei locuințe. Recomandarea astrelor este să încerci pe cât posibil să-ți controlezi pornirile, deoarece există riscul să intri în conflicte.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce determinare în rezolvarea unor chestiuni financiare. Pe de-o parte vei coopera cu o propunere de colaborare, pe de altă parte este posibil să intri într-un conflict cu unul dintre prieteni, care are o datorie la tine și tot amână returnarea.

 

Gemeni

 

Contextul astral îți aduce idei mărețe și determinare în punerea în practică a acestora. Astăzi, ai curajul să iei niște decizii majore, după ce ai analizat evenimentele din ultimele zile, care au avut loc la serviciu. Aspectele astrale favorizează succesul financiar.

 

Rac

 

Încerci, astăzi, să-ți dozezi energia și să rezolvi cât mai multe din ce ți-ai propus. Încă de dimineață nu prea ești în apele tale, ai o stare de iritare, care îți amplifică emoțiile și poate și impulsivitatea, așa că ai grijă cum interacționezi cu ceilalți!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu prietenii. Este posibil să ai o stare de iritabilitate și să intri în conflict cu aceștia, atunci când nu sunteți pe aceeași lungime de undă privind principiile de viață. Pe de altă parte, Soarele, guvernatorul tău, intră într-un aspect de cooperare cu Marte, planeta acțiunii, și reușești să-ți canalizezi constructiv energia, însă mai există un aspect și cu Pluton, guvernatorul sectorului familiei, care-ți aduce o stare de neliniște și de temere cu privire la unele chestiuni pe care nu ești sigură că le vei putea rezolva.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera profesională și vei fi destul de tensionată pentru că nu știi ce decizii să iei în urma unor vești primite de la serviciu. În legătură cu chestiunile gospodărești, este posibil să ai unele divergențe cu partenerul de cuplu. Ți-ar prinde bine o schimbare de atitudine și comportament în relațiile tale personale.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o deplasare în scop de agrement și relaxare, împreună cu partenerul și un grup de prieteni. Comunici bine cu toată lumea și aveți parte de o zi în care este posibil să puneți la cale un proiect comun. Totodată, primești vești și din străinătate de la rude sau prieteni. Dacă ești singură, te caută cineva din trecutul tău și ești tentată să reiei legătura.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce cheltuieli mai mari decât ai prevăzut. Recomandat este să nu dai curs tentațiilor și să te abții de la a achiziționa ceva de valoare mai mare. Posibil să vrei să cumperi un cadou unei persoane pe care vrei să o impresionezi.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu din cauza copiilor, a timpului petrecut împreună sau a chestiunilor gospodărești. Posibil și cineva din familie să se amestece în treburile voastre și de aici să mai apară niște nemulțumiri, reproșuri sau acuzații. Încearcă și aplanează prin comunicare deschisă și diplomație aceste conflicte! Cu siguranță veți știi să treceți peste aceste încercări.

 

Capricorn

 

Deși este zi liberă, vei munci mult, astăzi, pentru serviciu, casă sau ai de făcut niște deplasări. S-ar putea să apară și unele evenimente neprevăzute, care să-ți dea planurile peste cap, însă fii flexibilă și pregătită oricând să cooperezi cu schimbările!

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți recomandă să nu te lași mânată de primul impuls, atunci când vine vorba de sectorul sentimental. Este posibil să te grăbești și să interpretezi greșit o aventură. În timp, îți vei da seama că persoana cu care speri să începi o relație nu este tocmai ce ai tu nevoie.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să-ți consumi toată energia pentru familie, pentru treburile gospodărești și pentru a rezolva chestiuni ce țin de casă. Te ajută foarte mult să-ți petreci timpul împreună cu familia, însă vor exista și momente în care s-ar putea să te pierzi cu firea, atunci când cei apropiați au alte păreri decât ale tale.

 

 

The Rock, noul președinte al Americii? - Trending Review cu Daragiu - episodul 63

related posts

Modifică setările cookies