Horoscop zilnic 17 aprilie 2022. Săgetătorii ar putea afla niște secrete de la un coleg de muncă, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 17 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea, astăzi, să te frămânți cu privire la cum să recuperezi niște sume de bani de la prieteni. Trebuie să faci niște plăți săptămâna viitoare și vrei să știi cu ce bani mai rămâi, pentru a cumpăra și cadouri celor dragi. În planul relațional, ai grijă, că s-ar putea să fii mai posesivă și să ai niște accese de gelozie, pe care partenerul nu le va tolera prea bine!

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și face niște aspecte bune, așa că s-ar putea să petreci o zi minunată alături de partener. Chiar dacă vei avea câteva momente, în care-ți vei exprima neîncrederea în partener, vei reuși să treci repede peste această stare, să nu strici ziua. 

 

Gemeni


Deși nu te afli în cea mai bună formă din punct de vedere al sănătății, vei avea multe realizări, astăzi, care țin de activitatea ta profesională, în special de cea extraprofesională. Reușești, până la finalul zilei, să depășești niște provocări, să reziști la stres și suprasolicitare și să respecți un termen limită.

 

Rac

 

Sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, fericirii, distracției, creativității, este activat, astăzi, de trecerea Lunii, guvernatoarea ta. Deși cu o zi în urmă părea că planurile tale vor fi date peste cap, ești surprinsă să vezi că te poți ține de promisiune și ieși la o plimbare în afara orașului cu partenerul.

 

Leu

 

Luna îți traversează sectorul asociat vieții de familie și vei fi solicitată de membrii familiei, de părinți. Cineva apropiat are nevoie de tine și-ți vei oferi ajutorul. În altă ordine de idei, starea ta emoțională s-ar putea să fie dezechilibrată și să ai nevoie și tu de susținere emoțională de la partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mai multe deplasări pe distanțe scurte, la cumpărături sau vizite la rude, prieteni, colegi. Nu este o zi bună pentru a lua decizii legate de sfera profesională, pentru că nu vei analiza suficient situația, iar surprizele care apar pe neașteptate, nu-ți vor da timp de analiză.

 

Balanță

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul financiar și este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute. Din cauza acestei situații sau a unor decizii mai vechi, s-ar putea să fii mai agitată, să-ți faci griji cu privire administrarea unor sume de bani. Nu este o zi bună pentru a face speculații financiare, pentru că poți avea pierderi.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, zodia și vei fi mai sensibilă din punct de vedere emoțional. Mai mult de atât, dacă ești singură, este posibil să-ți revină niște amintiri din trecut legate de o persoană cu care ai trăit o poveste de dragoste. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ai parte de o surpriză din partea partenerului. 

 

Săgetător

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi. Este posibil ca cineva din trecut, un dialog, o întâlnire, o amintire legată de cineva, care a însemnat foarte mult pentru tine, să te destabilizeze emoțional. Legat de sectorul profesional, te preocupă o situație la serviciu și s-ar putea să afli niște secrete de la un coleg, care a auzit întâmplător niște discuții.

 

Capricorn

 

Sectorul prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi este activat astăzi, așa că s-ar putea să ai întâlniri sau dialoguri cu prietenii. Cineva din anturaj s-ar putea să te dezamăgească și să te gândești serios dacă mai continui relația, pentru că nu este prima oară când îți trădează încrederea.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să apară niște evenimente neașteptate în planul familial și să fii nevoită să faci niște schimbări în sfera profesională, să-ți schimbi programul, să reduci din activitatea pe care în mod normal o desfășurai. Este greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea de familie, dar vei reuși într-un final să găsești o soluție.

 

Pești


Contextul astral de astăzi vine cu vești și informații surpriză, cu secrete sau lucruri ascunse pe care le afli întâmplător, legate de persoane despre care credeai că-ți sunt prietene. Până să iei niște decizii ar fi recomandat să verifici sursele.

related posts

Modifică setările cookies