Horoscop zilnic 17 august 2020. Leii se ocupă azi de viața sentimentală, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 17 august 2020.


Berbec

Deși astăzi este activată casa iubirii, a aventurii și relaxării și ai programate niște activități împreună cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte, este posibil ca după prânz planurile tale să fie date peste cap și să primești niște sarcini urgente de la șefi.

Taur

Ești astăzi decisă să faci niște schimbări în locuință sau să te ocupi de vânzarea unui imobil sau unui teren. Posibil să întâmpini niște probleme, blocaje, însă nu te vei descuraja și continui până când iese tot ce ți-ai propus.

Gemeni

Posibil să faci niște desplasări astăzi, să socializezi mai mult, să fii activă în ședințe la serviciu, să stabilești cu superiorii planul pe perioada următoare și să începi implementarea lui. În partea a doua a zilei, realizezi că trebuie să îmbunătățești relațiile cu prietenii, așa că îi suni, le scrii și îi inviți să petreceți câteva ore împreună.

Rac

Preocupările de natură financiară îți afectează comportamentul, iar reacțiile și atitudinea ta față de cei din jur vor fi destul de neplăcute. Prin urmare, fii atentă la ce/cum spui. Faptul că ești sensibilă și că nu suporți niciun fel de replică sau sfat, nu-ți dă dreptul să te manifești așa.

Leu

Din punct de vedere sentimental ai capacitatea de a te redresa după o relație care nu a funcționat cum trebuie. Astăzi, este posibil, ca prin intermediul serviciului, să cunoști pe cineva de care să fii interesată.

Fecioară

Posibil, astăzi, să nu te simți în largul tău și să vrei să stai mai mult izolată. Ce poți să faci este să iei o pauză, să te detașezi de tot ceea ce te înconjoară și să reflectezi. La serviciu, ar fi indicat să-nu-ți iei prea multe pauze, pentru a reuși să termini tot ce ai pe listă.

Balanță

Se anunță un final de zi cu surprize, mai ales că poți să lași o impresie frumoasă prietenilor cu care te vei întâlni. În sfera sentimentală ești deschisă noului și faci tot posibilul să nu mai repeți greșelile din trecut. 

Scorpion

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți stabilești niște obiective în planul profesional. Posibil să ai și niște revelații, în urma unei experiențe de curând, care te fac să vezi și altfel lucrurile. În partea a doua a zilei, îți oferi ajutorul unul membru al familiei.

Săgetător

Accentul cade astăzi pe rezolvarea unor chestiuni care privesc studiile și pe relațiile cu persoane aflate în străinătate sau instituții publice, unde ai de rezolvat unele chestiuni administrative. Concentreză-ți atenția pe problemele importante ale vieții, mai ales că ai șanse să realizezi tot ce ți-ai propus.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă câștigului din asocieri, achitarea unei datorii sau găsirea unor soluții de finanțare pentru un credit. În planul iubirii, ai parte de momente pline de pasiune.

Vărsător

Se pare că ziua de astăzi vine la pachet cu oportunități de afirmare în planul profesional, unde te descurci de minune în susținerea unui proiect. În partea a doua a zilei, eviți să discuți cu partenerul despre problemele apărute în cuplu, pentru că simți că lucrurile vor degenera într-o ceartă.

Pești

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi un conflict la locul de muncă. Unii colegi au tendința de a ascunde adevărul cu privire la niște situații care apar. Deși ai parte de o zi solicitantă, reușesti totuși să-ți stăpânești nervii, dai dovadă de diplomație și totul se încheie fără incidente.

related posts

Modifică setările cookies