Horoscop zilnic 17 august 2022. Săgetătorii s-ar putea îndrăgosti de cineva de la serviciu, ce se întâmplă cu Taurii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de  miercuri, 17 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi te interesează să rezolvi niște chestiuni financiare, să intri în posesia unor bani. Dacă ai în plan să schimbi jobul și mergi la un interviu, vei știi să te pui în valoare și să obții o salarizare care să te mulțumească. În planul sentimental, ai planuri să-I faci o surpriză partenerului.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și te vei ocupa mai mult de tine, de rezolvarea intereselor tale. S-ar putea să-ți satisfaci capricii, oferi mici cadouri sau mergi la un salon de înfrumusețare. De asemenea, ești eficientă și practică și te interesează partea materială. Poți încasa bani sau cheltui mai mult.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună, cu energie scăzută, cu dispoziție de izolare, pentru a te reechilibra sau a studia, citi, informa dintr-un domeniu de interes pentru tine. Prietenii ar putea să joace un rol important în luarea unor decizii, care țin de proiectele tale viitoare.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru viața socială, ieșiri, relațiile cu prietenii și planurile de viitor, pe care le discuți cu partenerul de viață. Și partea materială te interesează și este posibil să încasezi niște sume de bani sau să ajuți pe cineva din familie cu niște bani.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești de la șefi, legate de activitatea și programul pe care îl desfășori. Este posibil să aibă loc niște modificări, însă se caută momentan varianta cea mai bună.  De asemenea, poți primi o sumă de bani de la cineva din străinătate sau dintr-un proiect extraprofesional, la care ai lucrat de curând.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să afli niște secrete sau informații pe care șefii le-au ascuns până acum. De asemenea, ești interesată de partea materială și vei iniția niște dialoguri, în care vei cere mai mulți bani, mai ales că volumul de muncă s-a mărit. Ești foarte eficientă și te interesează să pui la punct anumite chestiuni profesionale.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de situația financiară. Dacă ești în căutarea unui job, partenerul te recomandă într-o funcție sau pe un post, pentru a putea să aveți mai mult timp împreună. Acum faceți planuri de viitor și traversați o perioadă bună din punct de vedere relațional.


Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. În planul relațiilor de cuplu stabilești, împreună cu partenerul, să mai plecați într-o minivacanță sau decideți să strângeți o sumă de bani pentru o plecare în străinătate. Din punct de vedere profesional, se anunță o zi favorabilă unei schimbări în activitțile profesionale și-n programul de lucru.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi activează sectorul muncii și sănătății și s-ar putea să fii nevoită să iei legătura cu persoane din străinătate sau dacă ai început niște cursuri, să-ți faci timp să înveți. În planul sentimental, este posibil să te îndrăgostești de cineva de la serviciu.

 

Capricorn


Astăzi, te afli față în față cu o situație în planul relațiilor de prietenie. Este posibil să-ți vezi prietenii cu alți ochi, să-ți faci planuri noi în ce-i privește. În partea a doua a zilei, se arată la orizont o oportunitate profesională, la care unul dintre prietenii tăi va contribui.

 

Vărsător

 

Astăzi ești preocupată de viața de familie. Îți dorești un cămin al tău și speri să găsești locul care să îți ofere siguranța de care ai nevoie. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, luați decizii care implică căminul, spațiul de locuit, posibil o mutare.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți activează sectorul comunicării, gândirii, ideilor, cunoștințelor, opiniilor și informațiilor. Încerci să te vindeci de niște trăiri și experiențe mai puțin plăcute din trecut. Dialogul cu o persoană apropiată, cu mai multă experiență, ar putea să te ajute să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Posibil să primești o carte cadou, care să te ajute să alungi frământările din ultima perioadă.

related posts

Modifică setările cookies