Horoscop zilnic 17 august 2023. Scorpionii au parte de restricții în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 17 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astazi, să traversezi o zi destul de dificilă la locul de muncă și să ai parte de blocaje și amânări la tot pasul. De asemenea, ai impresia că nu avansezi deloc în proiectele tale. Dialogul cu un coleg de serviciu ar putea să te ajute să rezolvi o parte dintre sarcini sau să amâni niște termene limită.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi dinamizează axa sentimentală, iar Luna formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, ceea ce indică că este posibil ca planurile tale în sectorul sentimental să fie date peste cap de anumite sarcini sau responsabilități pe care le ai la serviciu.

 

Gemeni

 

Luna traversează, astăzi, sectorul vieții de familie și este posibil să ai de făcut mai multe prin casă, să rezolvi chestiuni administrative, să faci cumpărături, curățenie. Pe seară este posibil să primești vizita unor prieteni și în felul acesta te mai relaxezi.

 

Rac

 

Dacă astăzi ți-ai programat deplasări, să rezolvi anumite chestiuni birocratice, la instituții publice, este posibil să ai parte de niște amânări sau să mai ai nevoie de unele acte sau documente, de care nu știai. De asemenea, în planul comunicării, s-ar putea să fii mai agresivă și să sari la ceartă, dacă cineva îți face observație sau te critică.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să recuperezi niște sume de bani împrumutate sau să încerci să intri în posesia unor bani proveniți dintr-o colaborare. S-ar putea să faci și niște cumpărături mai mari și să depășești bugetul alocat. 

 

Fecioară

 

Luna, în tranzit prin casa personalității tale, formează, astăzi, un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa relațiilor. Așadar, s-ar putea să întâmpini dificultăți în comunicarea sau relaționarea cu partenerul de cuplu, să primești niște lecții. Vei fi nevoită să iei o decizie importantă în planul personal sau cel profesional.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să traversezi o zi destul de dificil din punct de vedere profesional, să ai parte de situații și blocaje la locul de muncă sau în relațiile cu colegii. Caută și aplanează niște conflicte și discută lucrurile importante într-o altă zi!

 

Scorpion

 

Luna formează astăzi un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice. Este posibil să ai parte de o amânare, să reprogramezi o întâlnire sau să existe niște tensiuni între tine și partener. 

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să nu poți să îți duci planurile profesionale la capăt din cauza unei situații, care apare în planul familial. În partea a doua a zilei, stabilești o întâlnire profesională pentru zilele următoare, mai ales dacă primești niște oferte tentante.

 

Capricorn

 

Dacă intenționezi să rezolvi chestiuni birocratice, astăzi, s-ar putea să întâmpini niște blocaje sau amânări în deplasările tale. Luna formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, și este posibil să muți toate deplasările/ întâlnirile și discuțiile din sfera profesională pentru o altă zi.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să ai nevoie de o sumă de bani, dar să întâmpini un blocaj să intri în posesia ei. Dacă ești plecat într-o călătorie sau ai de făcut niște deplasări pe distanțe scurte, ai grijă la acte și bani, pentru că este posibil să ai niște pierderi!

 

Pești

 

Luna traversează astăzi sectorul relațional și s-ar putea să nu fii de acord cu unele propuneri ale partenerului. De asemenea, este posibil să aibă loc discuții în contradictoriu legate de bani. Mai bine rezolvați problema decât să vă certați. 

related posts

Modifică setările cookies