Horoscop zilnic 17 decembrie 2015. Taurii primesc o propunere interesanta, iar Leii se remarca prin inventivitate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 decembrie 2015.


BERBEC

Te simti extrem de energica astazi si ai senzatia ca poti realiza tot ceea ce iti propui. Optimismul tau este molipsitor si toata lumea incearca sa iti intre in gratii astazi.

TAUR

Incepeti ziua cu o propunere interesanta, pe care o primiti din partea unei persoane de la care chiar nu va asteptati sa va abordeze. Desi sunteti reticenti, pana la urma acceptati cu entuziasm.

GEMENI

Se anunta o zi solicitanta, in care vei avea multe lucruri de rezolvat. In ciuda faptului ca esti foarte bine organizata si muncesti cu spor, tot nu vei reusi sa termini tot. Nu te demoraliza, mai e si maine o zi :)

RAC

Ai intrat in spiritul sarbatorilor de iarna si te simti deja in vacanta. Totusi, nu uita ca mai ai cateva chestiuni importante de pus la punct pana de Sarbatori, asa ca nu te pune pe lenevit inca de acum.

LEU

Esti cea mai admirata persoana astazi la birou, si asta pentru ca dai dovada de inventivitate si originalitate. Ideile tale sunt inovatoare si sunt primite de colectiv cu entuziasm.

FECIOARA

Ai tendinta de a te victimiza astazi si asta nu face decat sa te puna intr-o lumina nefavorabila in fata celorlalti. In loc sa empatizeze cu tine, acestia te judeca si nu au cele mai frumoase ganduri la adresa plangerilor tale.

BALANTA

Ai de luat o decizie importanta astazi, insa esti total nehotarata. Esti tentata sa ceri sfatul celor apropiati, insa in acelasi timp nu ai vrea sa fii influentata de parerile lor. Pana la urma tot va trebui sa te hotarasti!

SCORPION

Desi nu faci nimic in mod deosebit, astazi atragi fara sa vrei atentia asupra ta. Dar nu intr-un sens negativ. Te faci emarcata si admirata si nu te deranjeaza deloc sa fii in centrul atentiei.

SAGETATOR

Te simti incorsetata de faptul ca trebuie sa te supui unor reguli stricte. Iti exprimi frustrarea in orice mod posibil, insa, din pacate, nu ai de ales: va trebui sa te supui regulamentului.

CAPRICORN

Esti cam plictisita astazi si nu reusesti sa te concentrezi asupra problemelor pe care le ai de rezolvat. Incerci sa fugi de responsabilitati, insa pana la urma tot va trebui sa faci munca de care fugi astazi.

VARSATOR

Astazi esti supusa unor ispite de ordin sentimental, insa reusesti sa le faci fata...cu ceva efort. Iti place sa fii admirata si curtata, insa in acest moment prioritatile tale sunt altele.

PESTI

Visezi la o perioada mai linistita, in care sa poti sa te relaxezi si sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Din pacate, nu se va intampla azi. Incearca sa iti faci treaba din timp si vei vedea ca vor veni si vremuri mai....relaxante.

related posts

Modifică setările cookies