Horoscop zilnic 17 decembrie 2020. Fecioarele vor avea probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 17 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Saturn se mută în zodia Vărsător și-ti eliberează sectorul socio-profesional, pe care l-a testat în ultimii trei ani. Astfel, până pe 7 martie 2023, Saturn va traversa casa prietenilor, a proiectelor și a planurilor de viitor. Vei vedea că te vei implica în multe proiecte umanitare și-ți vei ajuta necondiționat prietenii, apropiații, rudele și unul dintre planurile tale mai vechi începe să capete contur. 

 

Taur

 

De astăzi, Saturn începe să tranziteze Vărsătorul, respectiv sfera profesională și până pe 7 martie 2023, va lucra în avantajul tău și te va ajuta să-ți îndeplinești ambițiile profesionale. Totodată, îți va revoluționa și consolida cariera și vei știi sigur că acum mergi pe drumul cel bun.

 

Gemeni

 

De astăzi, Saturn ajunge în zodia Vărsător și-ți va elibera casa avantajelor materiale, a moștenirilor și a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Astfel, până pe 7 martie 2023, Saturn tranzitează sectorul care reprezintă studiile, relația cu persoane aflate în străinătate, călătoriile, dar și sistemul de valori personale, domenii pe care le va testa.

 

Rac

 

Saturn intră în zodia Vărsător și eliberează, de astăzi, sectorul care indică mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri. Până pe 7 martie 2023, seniorul zodiacului va testa sistemul financiar, banii proveniți din avantaje materiale, creditele, impozitele, taxele și bunurile provenite din moșteniri. Totodată, vei observa o tendință de a economisi mai mult sau poate vei face acest lucru, pentru că intenționezi să faci un credit, să achiziționezi un bun de valoare mai mare.

 

Leu

 

Saturn intră, de astăzi, în zodia Vărsător și eliberează, sectorul care reprezintă locul de muncă și sănătatea și până pe 7 martie 2023 va testa mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri. Așadar, seniorul zodiacului îți va testa relațiile, va aduce obstacole și teste și dacă la finalul perioadei ai reușit să treci cu bine peste toate testele, relația ta va deveni solidă. Va trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate atunci când vine vorba de relații sau căsătorie sau îți vei dori o relație serioasă, dacă ești singură.

 

Fecioară

 

Saturn intră, astăzi, în zodia Vărsător și-ți eliberează sectorul care reprezintă sfera sentimentală, relațiile de iubire, aventura, relația cu copiii, creativitatea, activitățile artistice. Până pe 7 martie 2023 va testa sănătatea, activitățile curente de la serviciu, dar și locul de muncă, unde va introduce o notă de responsabilitate în activitățile profesionale și o grijă mai mare în ce privește sănătatea. 

 

Balanță

 

În ultimii trei ani, sectorul asociat familiei, vieții de familie și a spațiului de locuit a fost testat de Saturn, seniorul zodiacului. De astăzi, Saturn intră în zodia Vărsător și până pe 7 martie 2023 va testa sectorul care indică dragostea, aventura, relațiile cu copiii, dar și activitățile de creație, artistice și distracția. Așadar, aceste domenii devin importante pentru tine și vei fi mai responsabilă atunci când vine vorba de sfera sentimentală sau de copii. În această perioadă poți lua decizia de a deveni părinte și până la încheierea perioadei să devii părinte sau să îți rezervi mai mult timp copiilor.

 

Scorpion

 

Ultimii trei ani au fost destul de grei pentru tine în ce privește comunicarea cu ceilalți, relațiile cu rudele, acumularea de cunoștințe, schimbul de idei și dezvoltarea orizonturilor cunoașterii, pentru că Saturn, seniorul zodiacului a traversat aceste domenii. De astăzi, Saturn va traversa zodia Vărsător, respectiv sectorul care reprezintă căminul, relația cu părinții, viața de familie, în general, și regimul unei locuințe. Așadar, se intesifică preocupările pentru familie și cămin și devii mai responsabilă atunci când vine vorba de chestiuni gospodărești, de familie sau grija față de părinți.

 

Săgetător

 

Dacă ultimii trei ani, Saturn ți-a testat sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie, de astăzi, seniorul zodiacului părăseșste casa banilor, unde a adus cele mai multe teste, și va intra în zodia Vărsător. Astfel, până pe 7 martie 2023 va testa comunicarea, schimbul de opinii, informația, acumularea de cunoștințe, relațiile cu cei apropiați, vecinii, rudele, frații. Vei învăța lucruri noi, pe care le vei folosi în activitatea profesională.

 

Capricorn

 

Ultimii trei ani au fost destul de grei pentru tine, pentru că Saturn, guvernatorul tău, ți-a traversat zodia și te-a supus tot felul de lecții dure și teste de viață. De astăzi, însă, părăsește Capricornul și până pe 7 martie 2023 va traversa Vărsătorul, respectiv sectorul financiar, pe care îl va testa. Urmează o perioadă de trei ani în care ar trebui să începi să gestionezi rațional cheltuielile și să faci economii.

 

Vărsător

 

Saturn ajunge, astăzi, în zodia ta, în casa personalității și te va testa până pe 7 martie 2023, când va părăsi zodia Vărsător. Vei învăța, în acest timp, ce înseamnă responsabilitatea, seriozitatea și organizarea. Vei intra într-o nouă etapă de viață, iar Saturn îți va preda cele mai importante lecții de viață.

 

Pești

 

Saturn părăsește, astăzi, Capricornul, respectiv sectorul care indică prietenii, planurile și proiectele pe termen lung și va traversa Vărsătorul până pe 7 martie 2023, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției, meditației, trecutului. În următorii trei ani, îți vei face un bilanț și va trebui să elimini din viața ta tot ce nu mai funcționează și care te oprește să mergi mai departe pe drumul tău. Vei avea parte de revelații, reflecții, va trebui să-ți conserve energia și să te reechilibrezi.

 

În 2021 spectacolul merge mai departe, la PRO TV

 

related posts

Modifică setările cookies