Horoscop zilnic 17 decembrie 2022. Taurii fac o surpriză imensă partenerului de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 17 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Aspectul armonios care se formează astăzi între Mercur, astrul comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul financiar, îți aduce idei originale de a face bani, de a-ți mări veniturile. De asemenea, dialogurile cu membrii familiei ar putea să te ajute să rezolvi o serie de chestiuni administrative.

 

Taur

 

Sectorul principiilor și credințelor este activat astăzi de trigonul care se formează între Mercur, astrul comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității. Ai idei originale, multă creativitate și inspirație în toate activitățile. S-ar putea să îi faci o surpriză imensă partenerului de cuplu.

 

Gemeni

 

Astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa frământărilor interioare și subconștientului, formează un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa intereselor financiare. Așadar, este posibil să găsești niște soluții originale într-un context financiar.

 

Rac

 

Aspectul armonios care se formează astăzi între Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur, cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor, vine să ajute în dialogul cu partenerul de cuplu, dar și-n dialogurile cu cei cu care lucrezi, să găsești soluții originale la niște chestiuni profesionale.

 

Leu

 

Sectorul muncii și sănătății este astăzi activat de către trigonul care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa carierei, relațiilor cu șefii sau relațiilor cu persoane din străinătate. Așadar, ai idei originale la serviciu, care vor fi apreciate de către șefi. În ce privește relațiile cu persoane din străinătate, s-ar putea să primești o vizită surpriză.

 

Fecioară

 

Astăzi, poți face față multor provocări care vin din sectorul profesional. Aspectul armonios care se formează între Uranus, planeta imprevizibilului, cu Mercur, guvernatorul tău, îți aduce idei originale la situații apărute neașteptat. De asemenea, ai un randament intelectual ridicat și ar trebui să profiți de acest lucru.

 

Balanță

Aspectul armonios care se formează astăzi între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa familiei, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa intereselor financiare, vine să aducă soluții originale într-un context financiar, care are legătura cu casa și viața de familie. De asemenea, s-ar putea să faci niște artificii financiare sau să achiziționezi ceva pentru casă cu un preț bun.

 

Scorpion

 

Trigonul care se formează astăzi între Mercur în tranzit prin casa comunicării cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor și parteneriatelor, te ajută în comunicarea cu partenerul de cuplu, să găsești soluții la unele chestiuni relaționale. Contextul astrologic te susține și te ajută să descoperi și rezolva favorabil orice apare neprevăzut.

 

Săgetător

 

Aspectul favorabil care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa banilor, și Uranus, planeta imprevizivilului, din casa muncii, îți aduce soluții originale de a-ți mări veniturile. Deși este o zi de weekend, te frământă anumite situații de la locul de muncă, la care s-ar putea să găsești soluții.

 

Capricorn

 

Trigonul care se formează astăzi între Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin casa personalității, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul sentimental, ar putea aduce idei originale de cum să-ți impresionezi partenerul sau dacă ești singură, să cucerești o persoană care-ți place.

 

Vărsător

 

Mercur, astrul comunicării, îți traversează casa frământărilor interioare și formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul tău, plasat în sectorul vieții de familie. Așadar, este posibil să găsești soluție la o problemă locativă sau care are legătură cu relația cu unul dintre membrii familiei, cu care ai avut conflicte.

 

Pești

 

Astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul comunicării, formează un aspect armonios cu Mercur, astrul comunicării, din sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Așadar, este un moment bun să-ți abordezi partenerul și să vorbiți deschis despre viitorul relației și despre planurile pe termen lung, la care este posibil să ai niște idei originale.

related posts

Modifică setările cookies