Horoscop zilnic 17 februarie 2020. Balanțele au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 17 februarie 2020.


Berbec

Începi săptămâna în forță, se dinamizează activitatea profesională și faci tot ce-ți stă în putere să-ți promovezi ideile. De astăzi începe retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, în sectorul subconștientului și pentru următoarele trei săptămâni ești invitată să gândești un plan de afacere, poate să întreprinzi ceva pe cont propriu.

Taur

Contextual astral de astăzi te invită să-ți analizezi situația financiară și încerci să vezi dacă este momentul să începi un proiect cu ajutorul unor prieteni. Nu te baza prea mult pe prieteni, bazează-te doar pe forțele tale, pentru că de astăzi Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, intră în retrogradare și va încetini intrarea veniturilor din colaborări!

Gemeni

De astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în retrogradare, în sectorul care indică cariera și reputația profesională și următoarele trei săptămâni vei începe o analiza a situației de la locul de muncă. Chiar dacă apar unele schimbări, cu care nu ești de acord, cooperezi, te adaptezi bine și decizi să aștepti momentul oportun pentru a face schimbarea.

Rac

Se anunță o zi intensă la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită. Faci cu greu față provocărilor, mai ales că Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea în zodia Pești, în sectorul care-ți indică sistemul de valori, conștiința, filosofia de viață, călătoriile și studiile. Urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei analiza acțiunile de la locul de muncă prin prisma principiilor.

Leu

Posibil astăzi să realizezi că ar trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta și te gândești să adopți un stil de viață sănătos, cu mai multă odihnă. Tot astăzi și Mercur, astrul comunicării și al tranzacțiilor, intră în retrogradare în zona financiară, pe care începe să o răscolească și să scoată la suprafață ce trebuie pus în ordine.

Fecioară

Dacă ai de gând să inițiezi un dialog cu unul dintre membrii familiei, poate ar fi bine să îl amâni, pentru că astăzi riști să se transforme într-o dispută. Tot astăzi și Mercur, guvernatorul tău, își începe retrogradarea în sectorul care indică relațiile și parteneriatele și urmează o perioadă în care îți vei reevalua toate relațiile.

Balanță

Spui astăzi ce ai pe suflet membrilor familiei, colegilor, șefilor și celor care ți-au greșit cu ceva într-un anume moment al vieții. Mercur, astrul comunicării, intră în retrogradare în sectorul muncii și al sănătății, domenii pe care le răscolește și scoate la suprafață tot felul de nereguli. Totodată, Mercur te invită la revizuirea stilului de viață și la reorganizarea sarcinilor de serviciu.

Scorpion

Încerci astăzi să lămurești o situație financiară. Poate trebuie chiar să faci o deplasare în acest sens. Oricum ar fi, rezolvi ce ți-ai propus. Tot astăzi Mercur, astrul comunicării, intra în mișcare retrogradă și aduce în atenție chestiuni de natură sentimentală pe care le-ai tot amânat. Nu sunt recomandate decizii în următoarele trei săptămâni în planul iubirii, ci mai degraba o reevaluare.

Săgetător

Ești preocupată astăzi de situația financiară și de ce ai mai putea să faci să-ți suplimentezi veniturile. Totodată, reușești să dai de capăt unor greșeli care s-au strecurat în niște acte financiare. Tot astăzi, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își face intrarea în zona vieții de familie și a căminului și ești invitată, în următoarele trei săptămâni, să-ți revizuiești planurile legate de familie sau de o mutare.

Capricorn

Ai parte astăzi de o serie de idei, însă îți vine greu să iei o hotărâre să le pui în aplicare. Ceva te ține și pentru moment aduni informații și lași deciziile pentru zilele următoare. Tot astăzi, Mercur, intră în retrogradare în sectorul, care indică comunicarea, schimbul de idei, acumularea de cunoștințe și anunță o perioadă de trei săptămâni pregătitoare pentru progresele pe care le vei face în carieră. 

Vărsător

Contextul astral de astăzi scoate în evidență o problemă apărută în relația cu șefii, pe care vei încerca să o gestionezi astfel încât să ieși în avantaj. Tot astăzi, Mercur, planeta comunicării, intră în retrogradare în sectorul financiar și atrage atenția schimbării obiceiurilor financiare.

Pești

Ți se propune astăzi să te implici într-un proiect, însă refuzi din cauza complexității și a faptului că nu ai cu cine să faci o echipă bună. Ești dezamăgită de reacția șefilor și încerci pe cât posibil să rămâi calmă. Tot astăzi, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă în zodia ta și vei fi mai sensibilă la orice lucru care ți se va reproșa. Mai mult de atât, ar trebui să începi o autoanaliză.

related posts