Horoscop zilnic 17 februarie 2021. Scorpionii riscă să rămână fără partener, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de 17 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ți se pot da peste cap planurile financiare. Nu este exclus să pierzi o sursă de venit din cauza unor acțiuni pripite. Așadar, este important să nu faci cheltuieli care nu-și au rostul. Mai degrabă trebuie să faci un plan de economisire.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul nașterii tale. Se anunță o zi cu surprize, chiar tensionată, cu situații cărora nu vei știi să le faci față, dacă alegi să intri în conflicte. În partea a doua a zilei, simți presiune din partea șefilor și ar fi indicat să-ți îndeplinești sarcinile cum știi  mai bine, fără să dai replici dure.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună, cu energie fizică scăzută și dispoziție de izolare. Din punct de vedere al sănătății, ai nevoie să schimbi stilul de viață pentru a te putea reechilibra și a-ți căpăta forțele. Posibil în partea a doua a zilei, să primești o ofertă de colaborare.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mai multe interacțiuni cu prietenii sau cu cei apropiați. Vei înțelege punctele lor de vedere, atunci când reluați dialoguri mai vechi, care au adus o ruptură între voi. Poate ar trebui să discutați ca niște persoane mature și să eliminați acele tensiuni inutile.

 

Leu

 

Multe dintre tensiunile acumulate în sfera profesională sau în relația cu superiorii ar putea să se rezolve astăzi, în mod surprinzător, dacă inițiezi un dialog în care să apelezi la diplomația specifică zodiei tale și la calm. Amână pentru săptămâna următoare dialogul despre nemulțumirile tale salariale!

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize la locul de muncă și în special în ce privește modul cum interacționezi cu cei cu care lucrezi. Chiar dacă nu ești lăsată să aplici ideile tale și ai impresia că apar situații care te blochează, recomandarea zilei este să lași să treacă câteva zile până să comunici nemulțumirile. Nu de alta, dar poți strica relațiile, pentru că ești tensionată și impulsivă.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize în sfera financiară, dar și în planul intim, în relația cu partenerul de cuplu, cu care nu ai reușit să găsești punți de comunicare în planul afectiv. Recomandarea este să redirecționezi toate trăirile tale afective și să-ți folosești abilitățile într-un proces creativ, să valorifici o pasiune, de pe urma căreia poți obține și un beneficiu financiar.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai parte de surprize în planul relațional. Deși zilele trecute nu te-ai simțit capabilă să iei o decizie în sfera sentimentală, acum vei avea curajul și vei iniția un dialog, vei spune tot ce simți, cu riscul de a se încheia relația.

 

Săgetător

 

Dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să realizezi ca trebuie să-ți schimbi stilul de viață, să începi o dietă, să faci sport și să nu te mai lași afectată de unele probleme care apar frecvent la serviciu. În partea a doua a zilei, apar niște deplasări neprevăzute.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, unde este posibil să apară niște surprize. Eforturile tale, implicarea și modalitatea de a comunica deschis lucrurile încep să dea roade, iar partenerul de cuplu începe să înțeleagă că vinovați de tensiunile apărute sunteți amândoi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi ți-ar putea aduce tensiuni cu membrii familiei. Dacă vei aborda pozitiv toată situația și-ți vei redirecționa impulsurile conflictuale spre activitățile casnice, vei putea evita unele dispute și astfel îți vei consuma și tu energia acumulată.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi nu este favorabil comunicării, deoarece este posibil să fii tentată să rănești. Nici deplasările nu sunt recomandate, pentru că este posibil să rezolvi cu greu ce ți-ai propus. Cea mai bună soluție este să stai liniștită, să-ți îndeplinești sarcinile curente, iar în timpul liber să citești, să-ți redirecționezi energia impulsivă în activități intelectuale. Suprasolicitarea ar putea să-ți consume toată energia.

 

Vezi și: Află ce îți pregătește TikTok anul acesta!

related posts

Modifică setările cookies