Horoscop zilnic 17 februarie 2022. Săgetătorii se remarcă în fața șefilor printr-o idee originală, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 17 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, decizi să începi o dietă, un regim de viață sănătos, să faci sport. Posibil să-ți programezi și niște consultații și investigații medicale sau să faci o vizită la medic. În ce privesc frământările tale interioare, te-ar ajuta meditație și detașare de toți factorii de stres sau un concediu în care să nu te mai gândești doar la sarcini și responsabilități.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce confruntări cu partenerul de cuplu privind administrarea unor fonduri comune. Disputele și dialogul în contradictoriu nu duce la nimic bun, așa că încearcă și rezolvă fără nervi situațiile ivite.

 

Gemeni

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru spațiul de locuit și pentru relațiile de familie. S-ar putea să intri în conflicte de idei cu cineva din familie, din cauza unor mentalități diferite și a treburilor casnice. Chiar dacă vezi lucrurile altfel decât restul membrilor familiei și nu ești de acord cu deciziile lor, poate ar trebui să te gândești de două ori înainte să-ți impui părerile. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi aduce o zi favorabilă dialogurilor, negocierilor, conversațiilor cu partenerul, cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Sunt bine aspectate și deplasările, dar și preocupările pentru studii, susținerea de examene, proiecte, interviuri sau programarea unui sejur. În partea a doua a zilei, rezolvi o chestiune financiară.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, încasarea unor sume și achitarea unor utilități, deplasări la cumpărături. Dacă primești un bonus sau partenerul este cel care vine acasă cu bani mai mulți, decideți împreună să transferați suma de bani în contul de economii comun.


Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi zodia și s-ar putea să te afli în centrul atenției la serviciu sau acasă, dacă faci niște pregătiri pentru un eveniment în familie. Se anunță o zi cu multă muncă, mai ales că fiecare are nevoie de câte ceva de la tine și trebuie să îi servești pe toți.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi îți activează sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului și introspecției, așa că stai mai retrasă cu gândurile tale. Dacă ai o nemulțumire în planul sentimental, în relația cu partenerul sau cu copiii, poți găsi o soluție să îndrepți situația. În partea a doua a zilei, faci niște programări la doctor.

 

Scorpion


Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce o surpriză de la un prieten sau de la partener, care te invită în oraș sau să plecați câteva zile la relaxare. Chiar dacă te presează multe sarcini la serviciu, încerci să găsești o perioadă în care să-ți poți lua câteva zile libere să pleci cu partenerul sau cu un grup mai mare de prieteni.

 

Săgetător


Ai șansa, astăzi, să te faci remarcată în fața șefilor printr-o idee originală sau un plan pe care-l prezinți într-o ședință. Apar oportunități de schimbare în planul profesional și cooperezi cu aspectele astrale. Dacă mergi în această direcție este posibil să avansezi și în scurt timp să ți se propună o altă funcție sau poziție în companie.

 

Capricorn

 

Axa asociată cunoașterii, călătoriilor, străinătății și principiilor este dinamizată astăzi. Chiar dacă nu poți călători așa cum îți dorești, îți redirecționezi energiile spre studiu și activități intelectuale. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să faci un plan financiar pentru vacanța de vară.

 

Vărsător

 

Ești puțin dezamăgită de partenerul de cuplu din cauza unor dialoguri care privesc copiii, dacă sunteți părinți, sau petrecerea timpului liber. Contextul astral blochează inițiativele tale, așa că nu-ți rămâne decât să aștepți o perioadă în care să se lege lucrurile. În partea a doua a zilei, ai preocupări de natură financiară.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor, parteneriatelor, asocierilor și contextul astral este favorabil dialogului și planurilor de viitor, proiectelor noi. S-ar putea să reușești să clarifici niște situații în cuplu sau în relațiile cu colegii. Volumul de muncă de la serviciu este mare și trebuie să știți clar fiecare ce are de făcut, pentru a eficientiza timpul.

 

 

Cele mai tari idei de Valentine's Day!

 

 

related posts

Modifică setările cookies