Horoscop zilnic 17 ianuarie 2019. Taurii primesc bani, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


 Află ce-ți rezervă  astrele astăzi, 17 ianuarie 2019:

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

 

Astăzi simți că lumea este a ta și că poți realiza tot ce ți-ai propus. Cu atitudinea această de învingător vei reuși să te faci remarcată la job, acolo unde obțîi un succes mic, dar satisfăcător.

 

TAUR

 

Astrele îți sunt favorabile din punct de vedere financiar. Fie pui bazele unei noi afaceri care îți va aduce importante câștiguri, fie primești niște bani în plus pentru niște taskuri suplimentare la job.

 

 

GEMENI

 

Nativele din Gemeni se simt nedreptățite la job și le cer socoteală superiorilor pentru tratamentul la care sunt supuse. Deși ești pregătită să foloseșți un ton agresiv, cel mai bine ar fi să dai dovadă de răbdare și rațiune.

 

RAC

Este o perioadă mai tensionată în ceea ce privește relațiile cu familia. Nu reușiți să ajungeți la un consens și de aici pornesc o mulțime de discuții controversate. Încearcă să nu jignești pe nimeni.

 

 

LEU

 

Te simți inspirată astăzi și îi impresionezi pe cei din jur cu ideile tale inovatoare. Te regăseșți în centrul atenției atât la job, cât și în cercul tău de prieteni. Bucură-te de aceste momente și încearcă să îți mențîi bună dispoziție pentru mai mult timp.

 

FECIOARĂ

 

Este o zi în care ai de luat mai multe decizii importante. Nu te lasă influențată de ceilalți și ai încredere în judecata ta. Deși te temi de riscuri, trebuie să ți le asumi dacă vrei să ai rezultate pe viitor.

 

BALANȚĂ

Este o zi în care pui la îndoială adevăratele prietenii. Simți că ai fost trădată de o peroană pe care o considerai apropiată și acum reevaluezi toate celelalte prietenii. Încearcă să nu fii atât de dură cu ceilalți doar pentru că o singură persoană ți-a greșit.

 

 

SCORPION

 

Încearcă să nu îți mai bagi nasul în viață celorlalte persoane. În ultima perioadă ai dat dovadă de indiscreție și acum suferi consecințele. Cineva din cercul tău apropiat îți face reproșuri pe această temă.

 

 

SĂGETĂTOR

 

Ești dezamăgită că nimeni nu pare să te asculte cu adevărat. Ți se pare că ideile tale nu sunt luate în serios și că sunt tratate cu superficialitate. Încearcă să încerci o altă abordare a subiectelor, poate astfel vei stârni mai tare interesul.

 

CAPRICORN

 

Începi să simți fiorii dragostei și te temi un pic de noul val de sentimente care te-a asaltat. Simți că nu ești pregătită pentru aceste emoții care te copleșesc. Din păcate, nu poți face mare lucru în acest sens așa că încearcă să te bucuri de fluturașii în stomac.

 

VĂRSĂTOR

Astăzi te pui pe tine pe primul loc și simți că este momentul pentru un mic răsfăț. Te delectezi cu mâncăruri rafinate, ieși la o sesiune de shopping cu prietenele sau petreci o seară liniștită cu cartea preferată. Te bucuri de liniște și relaxare.

 

 

PEȘTI

 

Ești încăpățânată astăzi și îi enervezi pe cei din jur prin faptul că nu dai dovadă de flexibilitate. Ții cu dinții de ideile tale și nu vrei să accepți sugestii de la cei din jur. Încearcă să fii rezonabilă și să faci și compromisuri atunci când este cazul.

related posts

Modifică setările cookies