Horoscop zilnic 17 ianuarie 2021. Săgetătorii trebuie să facă curățenie în viața personală, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 17 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă în prima parte a zilei ai parte de confuzie, în partea a doua, când Luna face o conjuncție (alăturare) cu Neptun, vei privi lucrurile din altă perspectivă și s-ar putea să nu mai simți sentimentul de vinovăție, că poate ai greșit în relația cu cineva apropiat.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna ajunge lângă Neptun, te încurajează să vorbești cu prietenii sau să încerci să rezolvi o problemă apărută în relația ta cu cineva apropiat. Poate fi vorba și de partenerul de cuplu, cu care îți faci planuri de viitor. Atenție și nu visa la ceva nerealizabil!

 

Gemeni

 

Ești dezamăgită de modul cum se desfășoară un proiect la serviciu și deși este o zi liberă, te hotărăști să scrii superiorilor motivele care te-au determinat să schimbi ceva în planul initial. Ai demonstrat cât de capabilă ești și s-ar putea ca implusul tău să aibă efectul scontat.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să te enerveze ceva atât de tare la rudele partenerului de viață, încât să nu vrei să mai accepți niciun ajutor financiar de la ei. Dacă vrei să fii independentă financiar, recomandarea astrelor este să te gândești cum să faci să câștigi mai mulți bani, pentru a acoperi unele cheltuieli apărute neașteptat.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să apară o situație care să scoată la iveală că trebuie să lucrezi mai mult la relația de cuplu. Dacă ești singură, nu întârzie să apară mai mulți pretendenți, însă trebuie să fii atentă să nu te arunci cu capul înainte, dacă vrei o relație serioasă, așa cum cere Saturn.

 

Fecioară

 

Astăzi, ar putea interveni o situație care să te ajute să înțelegi că și partenerul are nevoie de susținerea ta. Lași pe planul doi sfera profesioală, relațiile cu prietenii și nu mai pierzi timpul rezolvând problemele altora, când cei de lângă tine au nevoie să fii prezentă.

 

Balanță

 

O situație apărută, astăzi, la serviciu, cu un coleg sau cu cineva apropiat, ar putea adăuga încă un motiv să-ți schimbi sistemul de credințe și convingeri, perspectiva asupra lucrurilor, dar și față de cei cu care interacționezi.

 

Scorpion

Te confrunți, astăzi, cu o situație apărută în sfera sentimentală. Mai exact, este vorba de ce îți dorești tu și ce își doresc ceilalți, respectiv partenerul de cuplu. Aspectele tensionate, care se formează între planetele poziționate în sectorul familiei și al relațiilor riscă să ducă la o separare, dacă nu vei găsi căi sau soluții de împăcare sau revenire la o situație normală.

 

Săgetător

 

Astăzi, dialogul cu cineva din familie ar putea să te facă să realizezi că trebuie să faci curățenie în viața ta personală și profesională. Dacă începi prin a te gândi cum să aduci ordine în haosul din viața ta, vei face un plan în perioada următoare și te vei gândi mai mult cum să-l și duci la îndeplinire, atunci vei fi pe direcția bună.

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi este favorabil gândirii, reflecțiilor și planurilor financiare. Realizezi că trebuie să aplici tot ce ai învățat și conștientizat anul trecut și să valorifici resursele, abilitățile, experiența, dar și relațiile. Nu de alta, dar Jupiter, marele benefic, poziționat pe sectorul financiar ar putea să aducă mai mulți bani în conturi dacă vei ieși din zona ta de confort.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil planurilor financiare. Este o zi în care ai putea să-ți stabilești un obiectiv și care îți sunt prioritățile perioadei următoare. Acestea pot avea legătură cu viața de familie, sfera sentimentală, dar și cu copiii.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru propria persoană. Ai mare nevoie să te regăsești si să depășești niște frici care te urmăresc și care au legătură cu abilitățile tale, experiența acumulată și cunoștințele pe care le deții. Posibil să nu ai curajul să inveștești într-un proiect de teamă că nu va ieși. Dacă nu încerci, nu vei știi niciodată, așa că nu-ți rămâne decât să te convingi că cea mai bună soluție este acțiunea.

 

Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

related posts

Modifică setările cookies