Horoscop zilnic 17 ianuarie 2022. Racii suferă un dezechilibru în viața personală, Berbecii se confruntă cu o situație dificilă


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 17 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, depinde de tine cum vei rezolva o chestiune financiară, care ține de o investiție, un credit, o moștenire, banii deținuți în comun cu partenerul sau un buget pe care trebuie să-l administrezi. S-ar putea să apară o situație în familie și să nu o poți rezolva din cauza activității profesionale. Realizezi pe seară că de fapt tu ești cea care ai prioritizat sarcinile de serviciu în detrimentul familiei.

 

Taur

 

Axa cunoașterii și a principiilor intră astăzi în vizorul tău, iar dialogurile cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități s-ar putea să-ți aducă niște conștientizări și identificarea unor probleme relaționale. Depinde de tine dacă ești dispusă să admiți și părerile altora, să privești și din alt unghi problemele ivite.

 

Gemeni

 

Astăzi apar niște probleme legate de serviciu sau poate sunt doar discuții cu cineva apropiat sau un coleg care-ți cere niște sfaturi legate de o situație apărută la locul de muncă. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai intuiție într-o chestiune, care privește o schimbare în administrarea bugetului.

 

Rac

 

Astăzi apare un dezechilibru în relațiile tale personale. S-ar putea să identifici problema și dacă reușești să nu-ți mai proiectezi nemulțumirile și frustrările pe partenerul de cuplu sau pe partenerii din sfera profesională, lucrurile vor putea intra în normal. Dacă ești părinte, apar discuții despre copii, despre cheltuielile cu activitățile extrașcolare.

 

Leu

 

Ai impresia, astăzi, că activitatea de la serviciu și mărirea volumul sarcinilor te împiedică să preiei niște proiecte profesionale, care ar putea să-ți aducă venituri suplimentare. Realizezi, în partea a doua a zilei, că de fapt nu sarcinile de la serviciu sunt problema, ci faptul că îți dedici mai mult timp familiei, celorlalți membri, care se pot descurca și singuri în activitățile gospodărești, fără să fii în urma lor permanent.

 

Fecioară

 

Ești tentată, astăzi, să iei legătura cu un prieten cu care ai avut niște înțelegeri, însă partenerul este cel care-ți atrage atenția că ultima oară când te-ai destăinuit, informațiile transmise s-au întors împotriva ta. Înveți din greșeli și alegi să nu-ți mai pui sufletul pe tavă decât persoanelor care, în decursul timpului, au demonstrat că sunt alături de tine și nu duc vorba mai departe.

 

Balanță

Te preocupă o situație care a avut loc de curând în familie și nu-ți poți îndeplini sarcinile de la serviciu, pentru că gândul îți este în altă parte. Ai vrea să faci o schimbare, pentru că nu te mai regăsești, însă dai vina pe situația financiară. Ți-e teamă să faci schimbarea, că nu vei mai găsi un job bine plătit, însă toate sunt motive, pentru că ești prea legată de colegi și nu ești pretătită să te desprinzi.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă pregătirea profesională, participarea la niște cursuri, examene, teste, susținere de proiecte, lucrări. Realizezi că nu ai timpul necesar pentru o pregătire temeinică, însă cu puțină organizare vei găsi loc pentru toate, numai să vrei. La serviciu vei găsi înțelegere pentru a-ți rezolva niște probleme personale.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi scoate la suprafață niște situații de natură financiară. Ai de ales între ce trebuie să faci și ce vrei să faci, între ce-ți place și ce-ți cere datoria. Dacă te-ai opus unei asocieri sau a unui parteneriat și acum te răzgândești, nu mai ai posibilitatea să-l închei, pentru că s-au schimbat termenii contractului.

 

Capricorn

 

Te afli astăzi față în față cu o situație de natură relațională și contextul astral nu se refera numai la relația de cuplu, ci mai mult la relațiile și asociarile pe care le poți face și din care să obții un avantaj. În planul relațional, s-ar putea să rezolvi o problemă prin optimism și comunicare deschisă.

 

Vărsător

 

Astăzi, s-ar putea să dai vina pe sarcinile de muncă sau pe volumul mare de activități profesionale pe care le ai în fiecare zi, în detrimentul petrecerii timpului liber cu membrii familiei. Puțină organizare nu ți-ar strica, iar de acest lucru se va ocupa Saturn plansat în zodia ta, care nu te lasă la voia întâmplării.

 

Pești

 

S-ar putea unele experiențe pe care le-ai avut în planul sentimental sau dacă ești părinte, în relația cu copiii, să-ți fi schimbat cumva principiile și convingerile de viață, să vezi lucrurile altfel. Ai avut parte de niște conflicte relaționale și identificarea problemelor te-a ajutat să rezolvi unele situații.

 

Prima dimineață în junglă începe și cu primele conflicte. "Ține de bun simț"

related posts

Modifică setările cookies