Horoscop zilnic 17 ianuarie 2023. Săgetătorii află niște secrete și nu știu cum să reacționeze, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 17 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei cumperi un cadou pentru cineva drag din familie. După prânz, încerci să rezolvi niște chestiuni birocratice și întâi trimiți niște e-mail-uri, că poate nu mai faci un drum să pierzi timpul prin trafic și la cozi la ghișee. La serviciu este posibil să apară un blocaj într-un proiect la care lucrezi.

 

Taur


În prima parte a zilei încerci să deschizi niște subiecte mai sensibile pe care să le discuți cu partenerul de cuplu, legate de viitorul relației voastre, dar și de deciziile pe care vrei să le iei în planul profesional, care ar putea să vă afecteze timpul petrecut împreună.

 

Gemeni

 

În prima parte din zi ai un randament ridicat la serviciu și faci față cu brio provocărilor care vin spre tine. Situația financiară se îmbunătățeste, chiar dacă nu ai întreprins nimic în sensul să-ți suplimentezi veniturile. Ai reușit să faci economii și să administrezi mai bine banii. Cineva de la serviciu ar putea să-ți facă o propunere, pentru că ai dovedit că vrei să evoluezi și să ieși din zona de confort.

 

Rac

 

În prima parte de zi ești preocupată de pregătirea unui sejur și stabilești cu partenerul ce aveți de cumpărat, faceți rezervări și încercați să ajungeți la zi cu sarcinile de serviciu, astfel încât să nu vă încărcați colegii cu sarcinile voastre. În partea a doua a zilei, te îngrijești de sănătate, mai ales dacă ai făcut excese în ultima perioadă.

 

Leu

 

Posibil astăzi să-ți faci probleme legate de serviciu. Ai impresia că ești solicitată mai mult decât de obicei. Șefii îți dau mai multe responsabilități, așa că vei avea mai multă răspundere. În partea a doua a zilei, primești niște oferte de job de la foști angajatori și ești surprinsă de termenii contractului.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei ești foarte activă în toate mediile de comunicare, ședințe, întâlniri și în susținerea punctelor de vedere, la care ai argumente puternice. Posibil să negociezi un contract în favoarea ta sau te gândești să începi o activitate independentă cu unul dintre prieteni.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să faci mai multe deplasări pe distanțe scurte, să rezolvi o serie de chestiuni administrative. La serviciu, în partea a doua, este un moment bun să-ți prezinți ideile, să negociezi sau să-ți convingi șefii să-și dea acordul pentru implementarea unui proiect. În planul personal, poți discuta chestiuni importante de cuplu.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei te ocupi de niște chestiuni personale. În partea a doua, afli de posibile schimbări la serviciu în sarcinile tale, poate atribuții și responsabilități noi. Dacă apar niște situații tensionate în cuplu, comunicarea este cheia problemelor.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să afli niște secrete și să nu știi cum să reacționezi, așa că mai amâni niște decizii. De asemenea, nemulțumirile parteneriale din ultima perioadă ai putea să le discuți deschis, dacă vrei să rezolvi ceva. Nu te grăbi să tragi concluzii!

 

Capricorn

 

În prima parte din zi se activează axa sentimentală și este posibil să ai parte de o surpriză în sfera amoroasă. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge pe sectorul frământărilor interioare, s-ar putea să simți că bați pasul pe loc într-un proiect la serviciu și să-ți faci tot felul de gânduri și șcenarii, care nu au nicio legătură cu realitatea.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții cu șefii, legate de proiectele tale. Ai nevoie de o schimbare, să te implici în ceva nou, care să te pună în valoare. Ai idei originale și încerci să obții acordul șefilor să le implementezi. În partea a doua a zilei, apar tensiuni în familie.

 

Pești

 

Astăzi este activată axa cunoașterii, comunicării, informațiilor și pregătirii profesionale. De asemenea, este posibil să ajungă la tine informații sau vești surpriză, care au legătură cu programul sau sarcinile de muncă. În ce privește relațiile cu superiorii, acestea se pot îmbunătăți dacă comunici deschis și civilizat solicitările.

related posts

Modifică setările cookies