Horoscop zilnic 17 iulie 2020. Săgetătorii se îndrăgostesc la prima vedere, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 17 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri/întâlniri plăcute cu partenerul de viață, partenerii de afaceri și prietenii. În partea a doua a zilei, poți primi un cadou sau o sumă de bani dintr-un proiect care s-a încheiat de curând.

Taur

Din punct de vedere financiar astăzi este o zi favorabilă încasării unor sume de bani și administrării finanțelor. Astrele te avertizează că este posibil să-ți satisfaci multe capricii, să mergi la shopping să-ți împrospătezi garderoba sau să mergi la un salon de înfrumusețare.

Gemeni

Relațiile cu persoana iubită evoluează în direcția dorită de tine. Pe seară, petreceți clipe romantice și primești un cadou surpriză. Totodată, stabiliți agenda plecărilor din această vară. La locul de muncă pot exista unele conflicte din cauza sarcinilor de serviciu.

Rac

Dacă ți-ai programat o ieșire cu prietenii în această seară, este posibil ca planul să-ți fie dat peste cap din cauza unor evenimente care au legătură cu sarcinile de serviciu. Totodată, trebuie să acorzi mai multă atenție problemelor ivite în familie.

Leu

Ești pregătită astăzi să demarezi un proiect, care se anunță a fi de succes. Totodată, relațiile bune și armonioase cu colegii te ajută să faceți treaba să meargă ca pe roate. Și dialogurile și întâlnirile sau ședințele se desfășoară fără evenimente neașteptate, așa că la finalul zilei vei fi mulțumită de tot ce ai realizat.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi anunță un succes în sectorul socio-profesional, așa că vei fi vedetă în grupul tău de prieteni, rude sau la locul de muncă. Totodată, șefii îți răsplătesc munca sau îți propun o altă poziție în companie, care este mai bine remunerată.

Balanță

Astăzi ai un randament ridicat la locul de muncă, poate și pentru că ai motive să obții rezultate bune și să-ți demonstrezi experiența acumulată. Axa cunoașterii este dinamizată și iei decizii privind studiile, vrei să te perfecționezi într-un domeniu și te înscrii la niște cursuri.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce câștiguri financiare însemnate sau poți încheia niște contracte profitabile, să obții o sumă de bani de la familie sau dintr-o speculație financiară. Totodată, implicarea în activități de natură intelectuală ar putea să-ți aducă în viitor o colaborare fructuoasă.

Săgetător

Relația cu partenerul de cuplu este excelentă și traversezi o peiroadă în care te bucuri de viața de familie. Dacă ești singură, ai oportunitatea să cunoști o persoană de care să te îndrăgostești de la prima vedere. După-amiază te întâlnești cu prietenii.

Capricorn

Astăzi, ai parte de relații bune cu colegii și reușești să termini în timp util toate sarcinile și activitățile curente. Dacă ești singură, îți poți întâlni partenerul prin intermediul locului de muncă și sa faceți echipă bună și în sfera profesională, dar și în cea personală.

Vărsător

Astăzi ești deschisă flirtului și aventurii. Dacă ești într-o relație mai veche, petrecerea timpului alături de partener te face să realizezi că este nevoie să reînviați pasiunea. Problemele prin care ați trecut, în ultima perioadă, ar putea să fie de domeniul trecutului, dacă sunteți deschiși împăcării.

Pești

Astăzi este o zi favorabilă petrecerii în compania membrilor familiei. Totodată, iei decizii, împreună cu partenerul, în ceea ce privește o redecorare a casei. Este posibil să mergeți la cumpărături și deja să achiziționați o parte dintre lucrurile pe care le aveți pe listă.

”How To TikTok” - Ce NU trebuie sa faci când o persoană strănută lânga tine

related posts