Horoscop zilnic 17 iulie 2021. Vărsătorii sunt deschiși flirtului și aventurilor sentimentale, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 17 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să râmâi calmă în fața unei situații, care apare în relația de cuplu și  vizează plecarea într-un minisejur sau privind petrecerea timpului într-un mod plăcut, de relaxare. Recomandarea astrelor este să nu incingi spiritele, ci să rezolvi cu calm situațiile apărute neașteptat, pentru a nu strica week-endul.

 

Taur

 

Starea de oboseală își spune cuvântul și astăzi alegi să faci doar strictul necesar, să încetinești din cursa în care ai pornit, pentru a te reechilibra. S-ar putea să refuzi să ieși în oraș, să stai acasă, să urmărești un serial sau să citești. Poate doar să vorbești mai mult la telefon cu prietenii sau rudele.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi cu relaxare, întâlniri cu prietenii și ieșiri în oraș sau chiar în afara orașului. Cooperezi cu toate propunerile venite spre tine deși nu ai o stare prea bună. Totuși alegi să te bucuri de viață și să găsești satisfacție în orice lucru mic. Sfera sentimentală este susținută, așa că, fii deschisă flirtului și cuceririlor!

 

Rac

 

Preocupările tale principale de astăzi sunt casa și cheltuielile, administrarea finanțelor în așa fel încât să fii la zi cu toate cheltuielile, dar să-ți mai rămână niște bani și pentru distracție și activități de relaxare, concediu sau achiziționarea unor produse vestimentare.

 

Leu

 

S-ar putea astăzi să ai o problemă de comunicare cu cei cu care interacționezi. Motivele pot fi diverse, de la neînțelegeri privind respectarea unor protocoale la serviciu la chestiunile gospodărești sau o deplasare în afara orașului.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să primești niște invitații de a pleca cu un grup de prieteni într-o vacanță, însă, după ce-ți faci niște socoteli, realizezi că nu poți pleca, pentru că nu ai destui bani. Ești supărată și nemulțumită de acest fapt, însă decizi să găsești o colaborare pe termen scurt pentru a-ți completa veniturile și până la finalul verii să ajungi și-n vacanța mult dorită.

 

Balanță

 

Traversezi astăzi o zi bună din toate punctele de vedere. Poate și pentru faptul că Luna îți traversează semnul nașterii și eviți să stai departe de toți factorii care ar putea să-ți strice buna dispoziție. În partea a doua a zilei, organizezi o excursie cu niște prieteni sau o petrecere cuiva din grupul vostru.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să experimentezi niște stări organice mai neplăcute și recomandarea astrelor este să nu faci eforturi, să te odihnești și să eviți ieșirile care ar putea să-ți consume și mai multă energie. S-ar putea, partenerul să-ți facă o surpriză și să plecați săptămâna viitoare un weekend în afara orașului.

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, să te supere atitudinea și comportamentul unui prieten sau a unui apropiat care te dezamăgește. Și pentru că nu este prima oară când are astfel de derapaje, decizi să închei orice relație cu acesta, mai ales că aveți mentalități și principii total diferite și nu mai rezonați din niciun punct de vedere.

 

Capricorn

 

Astăzi, se anunță o zi tensionată în raport cu persoanele din anturajul tău, mai ales dacă unul dintre prieteni își impune un punct de vedere. Cel mai probabil principiile voastre nu corespund și nu aveți aceeași viziune asupra unui plan, care urma să se deruleze în perioada următoare. 

 

Vărsător

 

Astăzi, ești deschisă flirtului și aventurilor sentimentale. Ocazii pentru povești de dragoste pot să apară în locuri care au legătură cu educația, la cursuri, seminarii, ateliere sau la evenimente culturale. În partea a doua a zilei primești vești de la rude din străinătate.

 

Pești


În prima parte a zilei poți să investești o sumă de bani pentru a achiziționa un sejur sau un curs online de dezvoltare personală. În partea a doua a zilei, ai intuiție și faci o investiție într-un bun de valoare mai mare sau faci planuri pentru a începe o activitate independentă.

 

La 54 de ani joacă mai bine decât Ronaldo!

related posts

Modifică setările cookies