Horoscop zilnic 17 iulie 2022. Leii s-ar putea întoarce la o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 17 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te răscolește, pentru că Luna îți traversează casa frământărilor interioare și trecutului. Energia este mai scăzută și simți nevoia unei apropieri de familie, să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi. De asemenea, ești înclinată mai mult spre partea spirituală, iar gândirea sau deciziile sunt bazate pe emoții.

 

Taur

 

Posibil să te remarci astăzi în grupul de prieteni sau dacă participi la un eveniment din sfera socială. Dacă lucrezi în presă, PR, marketing, comerț sau vânzări, este o zi favorabilă exprimării verbale sau în scris. Ai intuiție și ești înclinată spre împăcare cu persoane cu care ai avut conflicte.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să traversezi o zi favorabilă unor înțelegeri sau negocieri, să găsești modalitatea sau să-ți argumentezi acțiunile, astfel încât să primești o mărire salarială. Te poți pune în valoare, grație abilităților sau a unui talent, pe care nu l-ai valorificat până acum.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi anunță o zi favorabilă comunicării cu persoane din străinătate, privind convingerile și principiile de viață, dar și deciziile care implică o direcție profesională. Ai inspirație într-un proiect profesional și înregistrezi un succes legat de finalizarea unor studii. Dacă te afli într-o vacanță, ai parte de o zi cu multă voie bună și distracție.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște revelații, mai ales dacă traversezi o perioadă de transformări profunde. S-ar putea să-ți dai seama ce te face fericită sau poți reveni la cineva din trecut, să deschizi o ușă, pe care ai crezut, că ai închis-o pentru totdeauna.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relația de cuplu, pentru a face planuri pe termen lung, pentru a încheia un proiect de grup. În ce privesc relațiile de prietenie, atenție la faptul că este posibil să te lași influențată de cineva din anturaj într-o chestiune personală și-ți poți da seama mai târziu că ai luat o decizie greșită!

 

Balanță

 

Chiar dacă au fost tensiuni la locul de muncă, nu ești pregătită de o schimbare, însă astăzi este posibil să primești o ofertă de job de la cineva de la care nu te aștepți. S-ar putea să ai intuiție, iar decizia luată, de a merge spre o nouă direcție profesională, să fie exact ce ai nevoie.

 

Scorpion

 

Posibil în planul sentimental să iei decizii bazate pe emoții. Dacă au existat niște tensiuni, contextul astral aduce împăcări. De asemenea, este posibil să analizezi niște principii și credințe, să-ți faci ordine în gândire, să dezici să mai începi o formă de școlarizare sau șefii să te trimită la un curs de perfecționare.

 

Săgetător

 

Astăzi îți vin soluții la o chestiune, care privește familia sau poți purta niște dialoguri despre bani, despre banii pe care îi deții cu alte rude sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești în căutarea unei case, s-ar putea să găsești ceea ce cauți și să semnezi un antecontract.

 

Capricorn

 

Poți alunga rutina din cuplu, iar discuțiile cu partenerul de cuplu să ducă într-o direcție favorabilă încheierii unei căsătorii. Dacă ai dialoguri cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, vei ajunge la o înțelegere sau chiar să negociezi termenii unui contract.

 

Vărsător


Chiar dacă este o zi liberă, reușești să clarifici niște chestiuni legate de activitatea profesională. Astăzi poți lua decizii legate de serviciu sau de implicarea în noi activități. Un dialog sau o întâlnire cu colegii sau foști colegi ar putea să-ți deschidă ochii într-o nouă direcție profesională.

 

Pești

 

Planul sentimental este activat odată cu aspectul armonios, care se formează între Luna din zodia ta și Soarele din casa iubirii. Poți face declarații sau partenerul îți poate face o surpriză. Dacă faceți parte dintr-un cuplu mai vechi, astăzi, puteți decide să oficializați relația.

 

related posts

Modifică setările cookies