Horoscop zilnic 17 iulie 2023. Peștii încep o nouă poveste de iubire, Vărsătorii trebuie să adopte un stil de viață sănătos


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 17 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care dinamizează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Așadar, ești invitată să-ți setezi obiective noi, pentru următorul an, în aceste domenii.

 

Taur

 

Sectorul comunicării, gândirii, acumulării de informație, relațiilor cu rudele și deplasărilor este activat, astăzi, odată cu formarea Lunii Noi din zodia Rac. Este un moment propice pentru a-ți face planuri pe termen lung în ce privește învățarea unor lucruri noi, începerea unor cursuri, obținerea unei burse, dar și interacționarea cu ceilalți.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care activează sectorul financiar, al banilor pe care câștigi din muncă proprie. Este un moment bun pentru a-ți seta obiective financiare pentru următorul an și să găsești metode de suplimentare a veniturilor. De asemenea, ești invitată să-ți administrezi mai bine resursele de care dispui.

 

Rac

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia Rac,  în casa personalității tale. Este un moment prielnic pentru a-ți seta obiective personale sau profesionale pentru următorul an. De asemenea, se activează și cu axa relațională și poți lua decizii importante în cuplu.

 

Leu

 

Evenimentul astral al zilei de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia Rac și dinamizează sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției, spiritualității și trecutului. Ești invitată să-ți faci un bilanț, să cauți metode noi de a te reechilibra și să elimini din viața ta sursele de stres.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia Rac, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor și cercurilor, pe care le frecventezi, dar și planurilor și proiectelor de viitor. Este un moment prielnic de a-ți seta obiective pe termen lung și a te implica în activități de socializare, de lărgire a cercului de cunoscuți. Pentru că se dinamizează și axa sentimentală, s-ar putea să traversezi o perioadă bună din punct de vedere afectiv.

 

Balanță

 

Planul asociat carierei, imaginii și reputației profesionale este activat, astăzi, de Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi. Este un moment bun de a afirmare în planul profesional și ești invitată să-ți setezi obiective pentru următorul an. De asemenea se activează și axa carieră- familie și va fi nevoie să găsești un echilibru între cele două domenii.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul asociat studiilor, perfecționării și schimburilor de experiență profesională, călatoriilor și principiilor de viață. Este un moment bun de a lua decizii în ce privește educația superioară, să pleci într-o călătorie, care îți poate lărgi orizonturile și să vezi viața dintr-o altă perspectivă.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau cu alte persoane, privind creditele, impozitele, datoriile sau banii pe care îi poți obține din alte surse decât salariul. De asemenea, se activează și sectorul intim. Așadar, este un moment bun de a lua decizii în planul financiar, dar și în cel relațional.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul căsătoriei, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Este un moment prielnic pentru a lua decizii, de a deschide noi etape în cuplu sau în parteneriatele profesionale.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Fenomenul astral anunță noi începuturi la serviciu, un job nou sau o activitate pe cont propriu. De asemenea, este un moment bun de a adopta un stil de viață sănătos.

 

Pești

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, distracției, copiilor și valorificării unor talente. Fenomenul astral anunță noi începuturi în aceste domenii. Dacă ești singură, poți începe o nouă poveste de iubire, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îți poți relansa relația.

related posts

Modifică setările cookies