Horoscop zilnic 17 iunie 2021. Vărsătorii încep o aventură amoroasă secretă cu un coleg, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 17 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În planul profesional este important să continui să te specializezi, să încerci să înveți mai mult de la colegii cu experiență și recompensele nu vor întârzia să apară. În partea a doua a zilei, ești preocupată de grijile partenerului tău, chiar dacă nu te privesc personal și au legătură cu responsabilitățile lui la serviciu.

 

Taur

 

Astăzi, se activează sectorul sentimental și-ți vei surprinde partenerul cu o invitație într-un loc care vă face plăcere amândurora. În planul profesional, primești niște oferte datorită implicării tale în niște proiecte recente.

 

Gemeni

 

Astăzi este un moment bun pentru câștiguri sau pentru a cumpăra un lucru pentru casă. Posibil să faci și niște reparații sau discuți cu un meșter despre o viitoare renovare sau reamenajare a spațiului de locuit. Vei fi surprinsă că rezolvi o serie de chestiuni în condiții pe care nu le-ai prevăzut.

 

Rac

 

Faci, astăzi, mai multe deplasări și te remarci în ședințele de la serviciu, dialogurile cu colaboratorii, asociații sau colegii. Este un moment bun pentru câștiguri sau pentru a cumpăra un lucru care-ți place în mod deosebit.

 

Leu

 

Încerci, astăzi, să-ți recuperezi o datorie de la unul dintre prieteni. Posibil să faci și niște cheltuieli mai mari, dar în partea a doua a zilei este posibil să primești o sumă de bani și de la cineva din familie. Relațiile cu șefii sunt bune și poți cere chiar o mărire salarială.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize plăcute și oportunități neașteptate de la unul dintre șefii cu care ai întâi o dispută aprinsă. Ești surprinsă de faptul că deși cuvintele tale au fost intepretate greșit, lucrurile iau o altă turnură. În planul sentimental, ai parte de aspecte favorabile, bună dispoziție, optimism și încredere că lucrurile merg în direcția dorită de tine.

 

Balanță

 

Muncești mult astăzi și trebuie să faci mici sacrificii pentru a te ocupa de obligațiile de serviciu. În cuplu este momentul să stabilești priorități noi. În planul financiar primești o sumă de bani sau un cadou neașteptat.

 

Scorpion

 

Dacă susții, astăzi, un examen vei înregistra un succes. Și dacă ai de obținut niște acte sau să rezolvi chestiuni birocratice, ai norocul să primești ajutor acolo unde te aștepți mai puțin. În planul financiar nu stai prea bine, pentru că ai de făcut niște plăți, impozite, taxe sau returnezi o datorie.

 

Săgetător

 

În planul profesional, ai parte de o perioadă favorabilă și vei reuși să realizezi multe lucruri într-un interval de timp scurt. Încasezi și o sumă de bani mai mare, pe care o investești în casă. În relația cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau asociații, pot să apară unele tensiuni și să nu fiți pe aceeași lungime de undă. Posibil să închei unele colaborari.

 

Capricorn

 

Ai ocazia, astăzi, să participi la un workshop, curs de perfecționare profesională sau să programezi o călătorie. Dacă susții un examen, înregistrezi un succes. În planul financiar ești salvată de apariția unor sume mici de bani, dar valoroase în contextul cheltuielilor făcute în ultima perioadă.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surse noi de venituri, prin care rezolvi problemele casnice de natură financiară. Dacă ești singură, poți începe o aventură cu un coleg, dar decideți să țineți secretă povestea de iubire. În partea a doua a zilei, ar fi bine să apreciezi șansele profesionale oferite.

 

Pești

 

La serviciu este momentul să exploatezi la maximum șansele profesionale. Partenerul de cuplu te susține în toate planurile tale de viitor. S-ar putea să primești și o surpriză din partea acestuia: o escapadă romantică pentru câteva zile în afara orașului.

 

related posts

Modifică setările cookies