Horoscop zilnic 17 iunie 2022. Balanțele au parte de evenimente neprevăzute în plan sentimental, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 17 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, este posibil să iasă la suprafață anumite nemulțumiri, pe care le ai în relația cu un prieten. Nu ai nicio reținere să spui lucrurilor pe nume. Totodată, te preocupă viitorul profesional și cauți să obții sfaturi utile de la persoane cu mai multă experiență din punct de vedere financiar.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți poate scoate în cale o oportunitate financiară și decizi să nu o pierzi, pentru că astfel ți se vor mări veniturile. Deși ai multe responsabilități, faci față cu bine tuturor sarcinilor, pentru că ai susținerea partenerului.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă viitor profesional, dar și relația cu o persoană din trecut. Recomandarea astrelor este să nu te grăbești să te apropii de persoana, cu care ai avut o relație în trecut, până nu îți analizezi convingerile și principiile, pe care ți-ai construit concepțiile despre cum funcționează o relație.

 

Rac

 

Astăzi, este posibil să primești o invitație de la niște prieteni să plecați împreună într-un minisejur și nici nu stai pe gânduri când vine vorba despre plecare. Te consulți cu partenerul, vă ocupați de organizare, rezervări și vă luați imediat câteva zile de concediu.

 

Leu

 

Astăzi, te preocupă casa și rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu gospodăria sau patrimoniul. Posibil cineva din familie să te ajute cu o sumă de bani sau un prieten să-ți răsplătească efortul, pentru că l-ai ajutat cu o chestiune legată de casă.

 

Fecioară

 

Simți nevoia ca astăzi să-ți faci ordine în gânduri și mai ales în ceea ce simți atunci când ești cu partenerul de cuplu. Posibil să realizezi ce anume nu funcționează în relație și să încerci să îmbunătățești, să-ți schimbi atitudinea și abordarea în unele situații. Dacă ești părinte, te gândești cum să-ți exprimi mai mult afecțiunea față de copii.

  

Balanță

 

Registrul astral de astăzi vine cu evenimente neprevăzute în planul sentimental, în relațiile cu copiii, dar și-n situația financiară. Primești un cadou, o surpriză de la partener sau câștigi un concurs, un premiu, o sumă de bani, care este binevenită, pentru că urmează perioada concediilor.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu clarificări într-o relație, mai ales dacă ești receptivă la nevoile partenerului. Este momentul să comunici deschis despre ce îți dorești în cuplu și să nu respingi ideile de schimbare, pe care ți le propune partenerul.


Săgetător

 

Astăzi, poți relua unele discuții sau negocieri pe care le-ai tot amânat. Totodată, s-ar putea să găsești niște soluții să scapi de niște datorii sau pentru a începe o afacere pe cont propriu. Dacă intenționezi să începi o activitate nouă, recomandarea astrelor este să te asociezi cu cineva, să-ți fie mai ușor. Vei obține rezultate mult mai bune în echipă.

 

Capricorn

 

Astăzi, apar cheltuieli neprevăzute, însă partea bună este că rezolvi o serie de situații și chestiuni, pe care nu le aveai în plan. Din punct de vedere sentimental, traversezi o perioadă, în care te-ai liniștit, ți-ai regăsit forța interioară, ceea ce te ajută să-ți recapeți buna-dispoziție și încrederea că lucrurile se vor desfășura așa cum ți-ai dorit.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii, respectiv casa personalității și te invită să te ocupi de tine și chestiunile personale. Totodată, s-ar putea să fii interesată să deschizi niște discuții legate de casă, de o mutare, schimbare sau o redecorare a casei, pentru confortul tău.

 

Pești

 

Astăzi, apar vești neașteptate, care ar putea să-ți dea peste cap programul stabilit, însă reușești să te adaptezi situațiilor. Partenerul ar putea iniția niște dialoguri, legate de relația pe care o aveți, despre nemulțumiri sau cum să îmbunătățiți relația de cuplu. Cooperezi cu aspectele astrale și ești dispusă să încerci să rezolvați o criză relațională.

related posts

Modifică setările cookies