Horoscop zilnic 17 mai 2018. Scorpionii au o zi minunată, vezi ce se întâmplă cu Peştii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 17 mai 2018.

Tag-uri:

BERBEC
 
Astăzi încerci să găseşti răspunsuri la mai multe întrebări care nu-ţi dau pace, din punct de vedere sentimental. Vrei sa clarifici dacă o anumită persoană are sau nu sentimente pentru tine. Oricât ai fi de nerăbdătoare, nu vei afla astăzi răspunsul. 
 
 
TAUR
 
Astăzi îţi este greu să-ţi exprimi sentimentele, aşa că mesajul tău ar putea ajunge distorsionat la cei din jur. Nu încerca să pui presiune prea mare pe tine, chiar nu este cazul. Relaxează-te! 
 
GEMENI
 
S-ar putea să fie nevoie să-ţi ţii gura astăzi. Sentimentele celorlalţi sunt foarte uşor de rănit şi cea mai mică intenţie de a-i critica poate fi interpretată ca o insultă teribilă. Încearcă să te concentrezi pe propriile emoţii. Astăzi comntează mai mult ceea ce simţi decât ceea ce gândeşti.
 
 
RAC
 
Vei descoperi că astăzi te conectezi cu cei din jurul tău mai uşor decât în alte zile. Intuiţia ta funcţionează nemaipomenit, iar cei din anturaj sunt mai maleabili astăzi decât în alte zile. 
 
 
LEU
 
Fii insistentă şi nu renunţa uşor la luptă astăzi. Simţi că nu faci niciun progres şi este greu să te hotărăşti. Vei descoperi că si alte persoane sunt la fel de confuze ca şi tine. Găseşte o cale să-ţi exprimi sentimentele. 
 
 
 
FECIOARĂ
 
Ai multe de făcut astăzi şi vei descoperi că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Problema principală constă în faptul că mintea îţi spune ceva şi inima altceva. S-ar putea să fie nevoie să pui totul în aşteptare şi să iei o decizie importantă. 
 
 
BALANȚĂ
 
Ar trebui să ai mai multă grijă la exprimare astăzi. Încearcă să nu fii prea dură cu persoanele care chiar ţin la tine. Nu ai o zi grozavă, dar asta nu ar trebui să-i afecteze şi pe cei din jurul tău.  Oamenii răspun mai bine când ai tonul potrivit. 
 
 
SCORPION
 
Scorpionii au parte de o zi excelentă. Pare că tot Universul lucrează pentru tine astăzi, aşa că tot ceea ce-ţi pui în minte, îţi iese. Fugi de cei care încearcă să te bombardeze cu informaţii care chiar nu te interesează. Nimeni n-ar trebui să-ţi strice ziua, aşa că ţine-te departe de persoanele negative.  
 
 
SĂGETĂTOR
 
Astăzi nu ai chef de nimic. Dacă s-ar putea, ai lenevi toată ziua şi ai face planuri de vacanţă. Nu vrei să iei decizii astăzi şi amâni treburile importante pentru sfârşitul săptămânii. 
 
 
CAPRICORN
 
Astăzi este o zi bună pentru visare. Foloseste-ti imaginatia. Lasă-ţi spiritul creativ să te conducă la pasul următor. Vei găsi adevărata putere în capacitatea ta de a recunoaște și înțelege nevoile altora, iar asta te face un prieten adevărat, pe care oricine ar vrea să-l aibă în preajmă.
 
VĂRSĂTOR
 
Eşti copleşită de emoţii astăzi şi eşti indispusă tocmai pentru că nu reuşeşti să te controlezi. Poate că o persoană din anturaj ţi-a picat cu tronc şi oricât de mult ai încerca să nu te implici, s-ar putea să fie deja prea târziu...
 
PEȘTI
 
Pasiunea pluteşte în aer astăzi şi eşti mai sentimentală ca de obicei.  Singura problemă este că nu găseşti ocazia potrivită ca să-ţi exprimi sentimentele. Evită persoanele care vor doar să te calce pe bătături. 

related posts

Modifică setările cookies