Horoscop zilnic 17 mai 2020. Balanțele au nevoie urgent de un repaus, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 17 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

În prima parte a zilei preferi să te odihnești sau să faci lucruri care nu necesită prea mult efort. În partea a doua a zilei, însă, când Luna ajunge în zodia ta, vei avea o stare de spirit bună și până la finalul zilei vei rezolva foarte multe lucuri prin casă.

Taur

În prima parte a zilei iei legătura cu prietenii, vorbești mult, ceri sfaturi sau vă consultați cu privire la o activitate comună. În cea de-a doua parte a zilei, Luna își face intrarea în casa subconștientului, fapt care ar putea să-ți consume toată energia pentru că vei fi tentată să te frămânți din orice nimic.

Gemeni

Începi ziua foarte veselă și optimistă și îi molipsești și pe ceilalți. Poate și pentru că Luna ajunge în sectorul care reprezintă proiectele și planurile tale de viitor. Dispui de resursele necesare pentru a-ți îndeplini un vis și mai mult de atât, niște prieteni apropiați doresc să-ți ofere ajutorul.

Rac

Deși astăzi este zi liberă, gândurile tale se vor îndrepta spre carieră și ascensiunea ta profesională. O problemă apărută la serviciu ar putea să te facă să ieși în față și să te remarci.

Leu

Contextul astral de astăzi cu Luna care îți traversează casa filosofiei de viață, îți aduce preocupări pentru direcția spre care dorești să o urmezi în viață, pentru susținerea de examene sau lucrări. Este o zi bună să-ți concentrezi atenția pe lucrurile care te ajută să evoluezi personal sau profesional.

Fecioară

Prima parte a zilei o petreci cu partenerul și îi acorzi atenția de care are nevoie, însă începând din partea a doua zilei, vei fi preocupată de cheltuieli, de a-ți face liste, a socoti banii de care dispui. Ai de făcut mai multe cumpărături și vrei să te asiguri că nu depășești bugetul.

Balanță

În prima parte a zilei posibil să ai parte de disfucții organice, să te simți obosită și să te odihnești mai mult. Pe după-amiază însă, când Luna ajunge în casa relațiilor, te vei consulta cu partenerul și vei deschide subiecte sensibile pe care vrei să le rezolvi, deoarece vezi că este dispus să coopereze cu tine.

Scorpion

În prima parte a zilei ai dispoziție de creație, de a te implica într-un act artistic, de a face lucruri care-ți aduc satisfacție, dar și de a petrece timpul într-un mod plăcut cu partenerul de cuplu. Registrul astral se schimbă din a doua parte a zilei, când Luna ajunge în casa muncii și-ți pregătești lista cu sarcinile de serviciu pentru săptămâna ce urmează. 

Săgetător

Viața sentimentală, intimă, te preocupă de la începutul zilei și indiferent dacă ești singură sau faci parte dintr-un cuplu, vrei să petreci timpul în doi. Ai dispoziție de aventură, de flirt, de a iubi și a fi iubită.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță preocupări pentru activitățile curente din gospodărie. Pot exista și niște dialoguri contradictorii, pentru că nu reușești să ajungi cu partenerul de cuplu la consens. Până la finalul zilei, s-ar putea să obosiți de ritmul alert în care vă implicați în rezolvarea treburilor și să iasă totul așa cum vă doriți fiecare.

Vărsător

Cu Luna care îți traversează, astăzi, casa comunicării, a cunoștințelor, a schimbului de opinii și a deplasărilor, vei reuși să rezolvi niște chestiuni legate de patrimoniu, pentru că vei găsi deschidere la rudele cu care deții un bun de valoare în comun.

Pești

Analizezi astăzi unele aspecte care privesc situația financiară și realizezi că ești în fața unei oportunități de a-ți rotunji veniturile. 

Oraşul în care oamenii circulă cu tancul - Trending Review cu Daragiu - Episodul 29

related posts